Ana SayfaDedikoduSelin Ciğerci Ödül Alınca Töreni Terk Eden Ünlü Kim?

İlgili Postlar

Selin Ciğerci Ödül Alınca Töreni Terk Eden Ünlü Kim?

Geçtiğimiz aylarda çıkardığı ‘Beş Karat’ isimli şarkısı ile yaz aylarına hızlıca giriş yapan ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerin başında yer alan ünlü şarkıcıdan bu defa sitem dolu sözler geldi.. Peki kimeydi bu sitem, detaylar Haberimizde..

Ünlü Şarkıcı Selin Ciğerci’nin Neden Zayıfladığı Belli Oldu!

Selin Ciğerci Ödül Alınca Töreni Terk Eden Ünlü Kim?

Yaklaşık iki gün önce ödül törenine katılan şarkıcı Selin Ciğerci  sitem dolu bir paylaşım yaptı. Duyduğu üzüntüyü sevenleriyle paylaşan Selin Ciğerci’ye pek çok ünlüden destekde geldi.

Selin Ciğerci Kimdir?

İşte Selin Ciğeri’nin O Paylaşımı;

selin-cigerci-paylasimi
selin-cigerci-paylasimi

 

Geceyi Terk Eden Ünlü Kim?

Edinilen bilgilere göre ödül törenini terk eden Ünlü isim, Şarkıcı Niran Ünsal’dı. Selin Ciğerci’nin paylaşımına pek çok ünlüden destek yağdı. Ünlü şarkıcı da destek veren ünlüler arasında geliyor. Niran Ünsal’a tepki yağarken, Şarkıcı Selin Ciğerci, “Ben orda en güçlü sesli kadın ödülünü almadım, gitmesin gücünüze kalbimin ekmeğini yedim, belkide birşeyler için çabaladım onun ödülünü aldım yardım yapmaya çalıştım. İnsanları bir çatı altında toplama uğraştım. Onun ödülüydü. Size sanat hayatınızda Başarılar…” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Niran Ünsal kimdir?

niran ünsal ile ilgili görsel sonucu

selin ciğerci ödül töreni ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler