Ana SayfaÜnlülerÜnlü Şarkıcı Selin Ciğerci'nin Neden Zayıfladığı Belli Oldu!

İlgili Postlar

Ünlü Şarkıcı Selin Ciğerci’nin Neden Zayıfladığı Belli Oldu!

Geçtiğimiz aylarda çıkardığı ‘Beş Karat’ isimli şarkısı ile yaz aylarına hızlı bir giriş yapan ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerin başında yer alan ünlü şarkıcı, özellikle hesabının hikaye kısmında yaptığı video paylaşımları ile çok konuşuluyor.

Selin Ciğerci isyan etti: Veremiyorum!

Selin Ciğerci’nin neden zayıfladığı belli oldu?

Ünlü şarkıcı Selin Ciğerci evleniyor mu? Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, sonunda muradına eriyor. Sosyal medyadaki videoları ve paylaşımları sayesinde 200 binin üzerinde kişi tarafından takip edilen Selin Ciğerci, sosyal medya kullanıcıları tarafından sıkı takipte. Son dönemde verdiği kilolar ile dikkat çeken Selin Ciğerci’nin neden zayıfladığı belli oldu? İşte Selin Ciğerci’nin zayıflama nedeni?

Selin Ciğerci Kimdir?

Gökhan Çıra Kimdir?

Selin Ciğerci, yemiyorum aç kalıyorum…

Geçtiğimiz aylarda çıkardığı ‘Beş Karat’ isimli şarkısı ile yaza damgasını vuran Selin Ciğerci, yaz aylarını yoğun konser programı ile dikkat çekmişti. Özellikle kulüp ve plajların vazgeçilmez ismi haline gelen Selin Ciğerci yaz ayları bitse de yoğun iş temposuna devam ediyor. Son dönemde Fit vücudu ile dikkat çeken Selin Ciğerci’nin neden zayıfladığı belli oldu! Yaz sonu düğün yapmayı planlayan ünlü çift Selin Ciğerci-Gökhan Çıra, şimdiden hazırlıklara başladı. Selin Ciğerci, tam 7 kilo verdi. Hayal ettiği gelinliğe girmek için çabaladığını söyleyen ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, yemiyorum aç kalıyorum dedi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler