Ana SayfaÜnlülerHakan Hatipoğlu'n dan Eleştirilere Sert Tepki!

İlgili Postlar

Hakan Hatipoğlu’n dan Eleştirilere Sert Tepki!

Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu’nun bebeği dünyaya geldi! Var mısın Yok musun yarışmasıyla ünlenen Hakan-Gizem Hatipoğlu çiftinin, bir günlük kızları Lila adına instagram hesabı açıp bebeklerinin ağzından paylaşımlar yapmaları tartışma konusu olmuştu.Hakan Hatipoğlu’ndan eleştirilere cevap verdi. İşte Hakan Hatipoğlu’nun cevabı…

Hakan-Gizem Hatipoğlu çiftinin bebeği birinci seçildi

Her anne baba yapıyor bunu…

Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu çifti, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen kızlarına ‘Lila’ ismini verdi. Anne ve bebeğin son derece sağlıklı olduğu, doğumun güzel geçtiğimiz öğrenildi. Hakan Hatipoğlu, kızı Lila’ya açtığı hesapla ilgili eleştirilmesine teve2’de yayınlanan ‘2.Sayfa’ programında cevap verdi. Hakan Hatipoğlu, şu açıklamalarda bulundu: “Şimdi doktorun yanından çıktık. Ona telefonla  yayına bağlanacağımı söyledim. Bana ‘şu hesap olayı için mi ? Buraya gelen herkes bunu yapıyor’ dedi. Aslında benim yaptığım çok normal. Ben sadece kendi instagram hesabımda etiketledim Lila’nın hesabını. Bu kadar fazla takipçisi olmasında benim bir suçum yok. Ben ileride ‘kızım bak sen böyleydin’ demek için açtım bu hesabı. Bu hesabı çocuğuma bir arşiv olması için açtım. Her anne baba yapıyor bunu”

Hakan Hatipoğlu Kimdir?

Hakan Hatipoğlu’nun Eşi Gizem Hatipoğlu kimdir?

Ticaret için kullanılacak’ denildi, böyle bir durum yok…

“Lila’nın hesabı için, ‘ticaret için kullanılacak’ denildi, böyle bir durum yok. Bu hesabın sevgi için açıldığını görenler de var para amaçlı açıldığını görenler de. Ben hep anne ve babalara ‘üç beş kuru para için çocuğunuzu reklamlarda oynatıp psikolojisini bozmayın’ diyorum. Lila’nın hesabının reklam olduğunu düşünüyorlar. İleride bize de gelen reklam teklifleri olabilir ama ben çocuğumu televizyonlardan uzak tutmak istiyorum. Şu an için 1 milyon TL teklif gelse bile ‘hayır’ derim”

Lila’nın 40’ının çıkmasını bekliyoruz, öyle yüzünü göstereceğiz…

“İnsanlar bizim için ‘bir kutu açtılar nerelere geldiler’ diyorlar. Biz bu işe bir emek verdik. Biz de bir çok bedel ödedik. Yıpranıyorsunuz ister istemez rahat hareket edememek ve ailenizle az görüşmekte bir bedel ödemektir.  Lila’nın 40’ının çıkmasını bekliyoruz, öyle yüzünü göstereceğiz. Ben hala şoktayım. 70 milyon takipçisi var hesapta ve hikayelerini de 1 milyon kişi izliyor”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler