Ana SayfaÜnlülerSelin Ciğerci isyan etti: Veremiyorum!

İlgili Postlar

Selin Ciğerci isyan etti: Veremiyorum!

Selin Ciğerci isyan etti: Veremiyorum! Sosyal medya fenomenliğinden şarkıcılığa adım atan Selin Ciğerci, kilo veremediğinden şikayet etti. Selin Ciğerci, bir yandan yedi, bir yandan sitem etti. Selin Ciğerci neden kilo veremediğinden yakındı? Fit vücudu ile dikkat çeken Ciğerci, neden kilolu olduğunu düşündü? Detaylar haberimizde…

Selin Ciğerci ile Kerimcan Durmaz Barıştılarmı?

Selin Ciğerci yine çok konuşuluyor

Geçtiğimiz aylarda çıkardığı ‘Beş Karat’ isimli şarkısı ile yaz aylarında eğlence mekanlarında büyük ses getiren ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekiyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimlerin başında yer alan ünlü şarkıcı, özellikle hesabının hikaye kısmında yaptığı video paylaşımları ile çok konuşuluyor.

Selin Ciğerci Kimdir?

Selin Ciğerci isyan etti: Aşçılar yasaklasınlar tatlı yapmayı

Selin Ciğerci, şimdi de kilo veremediğinden yakındı. Fit vücudu ile dikkat çeken Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımında kilo veremediğinden yakındı. Bu anları kaydeden Ciğerci, bir yandan yedi, bir yandan da “Asla giremiyorum hangi form benim 10 kilo vermem lazım. Kalça, basen zaten erimiyor ki iç bacak içerisindeyim ya. Hangi hoca gelirse gelsin veremiyorum. Bir kere tatlıyı kesmem lazım aşçılar yasaklasınlar tatlı yapmayı.” diye dert yandı.

Selin Ciğerci’ye “Taş gibisin” yorumu

Ünlü şarkıcı Selin Ciğerci’nin kahkahalara boğan videosuna takipçilerinden yanıt gecikmedi. Selin Ciğerci hayranları, videoya “Ablam hiç kilo fazlan yok. Taş gibisin.” şeklinde yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler