Ana SayfaÜnlülerEce Erken ve annesi küstü mü?

İlgili Postlar

Ece Erken ve annesi küstü mü?

Ece Erken ve annesi küstü mü? Ünlü sunucu Ece Erken ve annesinin küstüğü iddiaları gündemde bomba etkisi yarattı. Ece Erken ve annesi arasında neler yaşandı? Küslük oldu mu? Küslüğün nedeni ne? Anne ve kızın arasını açan nedenler neler? Detaylar haberimizde…

Talat Bulut’un Uzaklaştırma Kararı Çıkarttığı Ece Erken, Geri Adım Atmadı!!

Ece Erken ve annesi küstü

Televizyon ekranlarının en başarılı sunucularından Ece Erken’in, bir süredir annesi Nurhan Serpinci ile küs olduğu ortaya çıktı. Nurhan Serpinci’nin dikkatli bir takipçisi, bir süredir kızı Ece Erken’in paylaşımlara beğeni ya da yorum yapmadığına dikkat etti. Bu takipçi, gözleminin neticesinde Nurhan Serpinci’ye “Bir evlat anneye nasıl küsebilir?” şeklinde yorum yaptı.

Ece Erken kimdir?

Ben yoruldum biraz babası babalık yapsın

Nurhan Serpinci, gelen yoruma “Ece’yle alakası yok engellemeyi yapan bendim. Anneler kızınca gözü bir şey görmez. Ama sizleri rahatlatmak için engeli kaldırdım.” diye yanıt verdi. Ardından da, “Ben yoruldum biraz babası babalık yapsın.” diye bir yorumda daha bulundu.

Ece Erken ve annesi neden küstü?

Bu yorumlar ünlü sunucu Ece Erken ve annesi Nurhan Serpinci’nin bir süredir küs olduğunu ortaya çıkardı. Ece Erken ve annesinin neden küstüğü merak konusu oldu. Şimdi gözler, Ece Erken’e çevrildi. Ece Erken’in annesi ile küstüğü şeklinde gündeme gelen iddialar karşısında nasıl bir açıklama yağacağı merak konusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler