Ana SayfaÜnlülerCansu Dere taşınıyor. Dolara yenik düştü...

İlgili Postlar

Cansu Dere taşınıyor. Dolara yenik düştü…

Cansu Dere taşınıyor. Dolara yenik düştü… Güzel oyuncu Cansu Dere, doların son zamanlarda inanılmaz bir artış göstermesi ile birlikte evini değiştirmeye karar verdi. Cansu Dere tanışıyor. Detaylar haberimizde…

Cansu Dere İle Engin Öztürk Aşk Mı Yaşıyor? İlk Açıklama Geldi…

Cansu Dere dolara yenik düştü

Güzelliği, kaliteli davranışları ve kendine has duruşu ile dikkat çeken ünlü oyuncu Cansu Dere, taşınmaya karar verdi. Şimdiki oturduğu evine aylık beş bin dolar kira ödediği öğrenilen Cansu Dere’nin, doların artışına yenik düştüğü ve taşınma kararı aldığı öğrenildi.

Cansu Dere kimdir?

Cansu Dere taşınıyor

Son aylarda doların önlenemez şekilde yükselişe geçmesi birçok kişiye sıkıntı yaratırken, ünlü oyuncu Cansu Dere de bu artıştan olumsuz anlamda etkilenen isimlerden biri oldu. Oturduğu evin kirası beş bin dolar olduğu öğrenilen Cansu Dere’nin taşınma kararı aldığı duyuldu.

Cansu Dere Türk Lirası’na geçiyor

Dolar nedeni ile kirasında bir anda yüksek oranda artış yaşayan Cansu Dere’nin, taşınma kararı alarak yeni bir ev baktığı ve yeni evinin kirasının Türk Lirası olmasını talep ettiği iddia edildi.

Cansu Dere ve aşk iddiaları

Güzel oyuncu Cansu Dere, geçtiğimiz haftalarda yakışıklı oyuncu Engin Öztürk ile aşk yaşadığı yönündeki iddialar ile gündeme gelmişti. Ayyuka çıkan aşk dedikodularının ardından konu hakkında açıklama yapan Cansu Dere, “Biz sadece iki yakın arkadaşız.” diyerek iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler