Ana SayfaÜnlülerİdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli Barıştı Mı?

İlgili Postlar

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli Barıştı Mı?

Geçtiğimiz aylarda ayrılan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, aşklarına bir şans daha mı verdi? Detaylar Haberimizde….

Yaz aylarında ayrılan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, aşklarında ‘Devam’ dedi. Yaz başında bir yıllık ilişkilerine son veren İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, ayrılığa daha fazla dayanamadı.Takvim gazetesinin haberine göre; ikili, İdo Tatlıses’in annesi Derya Tuna’nın araya girmesiyle barıştı. Çiftin birbirlerini sosyal medyada takibe almaması, “İkili, temkinli davranıyor” yorumlarına neden oldu.İkilinin ne zaman birlikte görüntü vereceği ise henüz merak konusu.

Derya Tuna Araya Girdi

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, model Yasemin Şefkatli ile aşk yaşıyordu. Sosyal medya hesaplarında sürekli birbirlerine olan aşklarını dile getiren çiftin tanışma hikayesi ilginç bir gerçeği ortaya çıkarmış; Şefkatli’nin İdo’dan önce ünlü oyuncu Anıl Tetik ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ancak çift bu iddiayı yalanlamıştı. İlişkide son olarak da fotoğraf krizi yaşandı. Şefkatli, sosyal medya hesabından dekolteli bir fotoğrafını takipçileriyle paylaşmış; bu paylaşımı gören İdo, sevgilisine sinirlenerek fotoğrafı kaldırmasını istemişti.

Derya Tuna, İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli ayrılığıyla ilgili ilk kez açıklama yaptı

Ayrılığı Instagram hesabından duyuran Tatlıses, şu açıklamayı yapmıştı:

“İçinde bulunduğum şu anki süreç ile ilgili bir açıklama yapmanın hem benim için hem değerli medya mensupları ve sevenlerim için faydalı olacağını düşündüm. Her güzel şeyin sonu varmış. Belki de Allah’ın bize en büyük hediyesi, her şeyi sonlu yaratması. Ben de çok güzel bir hikayenin çok değerli bir ilişkinin sonuna geldim. Böylesi güzellikleri yaşamama sebep olan güzel bir birlikteliği sonlandırmak tabi ki kolay değil ama hayat devam ediyor. Birçok insan bu birlikteliğin sonlanmasıyla ilgili olarak kendi anlam dünyalarından kaynaklı farklı düşünceler ortaya atacaktır hatta daha şimdiden böylesi düşünceler dillendirilmeye başlandı. Bu durumu çok normal karşılıyorum. Ancak bunlara itibar etmemek gerektiğini de belirtmeliyim.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler