Ana SayfaDizilerSurvivor 6. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı!

İlgili Postlar

Survivor 6. Hafta İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı!

Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan mücadelesi 6. hafta 21. bölüm ile ekranlara geldi. Her iki takımında kıyasıya mücadele ettiği haftanın ilk dokunulmazlık ve ödül oyunlarının oynandığı bölümde nefesler tutularak izlendi. Survivor 6. hafta ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı belli oldu.

 2019 Survivor Yarışmacıları

İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı!

Türkiye ve Yunanistan takımı yarışmacıları dokunulmazlık oyununda 5 saatlik bir yolculuğun ardından yeni bir platform da yarıştılar. Sabriye’nin uzun süre suya atlayamaması ise hayli komik anlara sahne oldu. Bu haftaki oyunlarda Türk takımı büyük bir atak yaparak dokunulmazlık oyunun ve ödül oyununun sahibi oldu.

İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA  YAŞANANLAR!

İki hafta üst üste dokunulmazlık oyunlarını Yunan takımına kaptıran Türk takımı bu hafta güçlü bir başlangıç yaparak haftanın ilk dokunulmazlık ödülünü kazandı.

Acun, 6. hafta ilk dokunulmazlık oyunun kritik bir öneme sahip olduğunu ve 5 saatlik bir yolculuktan sonra yeni platforma geldiklerini ve bu oyunun çok önemli olduğunu hatırlattı. Ayrıca Acun, bu platformda Hilmi Cem’in atlayışını hatırladığını ve aynısını Sabriye’den beklediğini söyledi.

Sabriye, korktuğunu oradan nasıl atlayacağını bilemediğini, çivileme mi yoksa yüz üstü mü bilemediğini, ‘artık takım arkadaşlarım yardım eder’ dedi.

Survivor 6. hafta ilk dokunulmazlık oyununu Türkiye kazandı.

Türkiye 10 – Yunanistan 5

SABRİYE’NİN PARKURDA KORKU DOLU ANLARI!

Dokunulmazlık oyununda Dimitra ile yarışan Sabriye, uzun süre parkurdan suya atlayamadı. İkna sürecinden sonra atlamayı karar veren Sabriye parkurda müthiş bir mücadele sergiledi ve Türk takımına puan kazandırmayı başardı.

Survivor son bölümde, Sabriye’nin su dolu kaydıraktan kayması ve suya atlaması gereken Sabriye, korkusunu arkadaşlarının yardımı ile yendi. Sonunda suya atlamayı kabul eden Sabriye’nin sergilediği performans Yunan takımına gözdağı oldu.

SURVİVOR 6. HAFTA ÖDÜL OYUNU!

Murat Ceylan’ın sunumu ile gerçekleşen ödül oyununda iki takımda erzak oyunu için yarıştı. Uzun süredir aç olan yarışmacılar bu erzaklarla bir hafta açlıktan kurtulabilecekler.

Türkiye- Yunanistan takımlarının başa baş verdiği mücadelede Türk takımı 10’a 9’lu bir farkla ödül oyunun sahibi oldu.

Ödül oyununu kazanan Türkiye takımı oldu.

Türkiye 10 – Yunanistan 9

 Survivor 2019 5. Haftada Adaya Veda Edecek İsim Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler