Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 34. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Can Sanem'i Dağa Kaldırıyor!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 34. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Can Sanem’i Dağa Kaldırıyor!

Star tv ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş 33. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünde Sanem ile Can’ı barıştırmak için arkadaşları bir plan yapıyorlar ve onları buzhaneye kilitliyorlar. Belki baş başa kalınca aralarındaki buzlar erir barışırlar diye ama aralarındaki kavga devam ediyor. Çiftin kavgası ne zaman bitecek diye beklerken Can, Sanem’i dağa kaçırıyor. Can, Sanem’i dağa kaldırıyor.

Erkenci Kuş Dizi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Can Sanem’i Dağa Kaldırıyor!

Erkenci Kuş 33. son bölümde, Can’ın balkanlara gitmekte diretmesi, Sanem’in ise Yiğit ile çalışmaya karar vermesi ama bunu Can’a inat yapması ve aralarındaki kıskançlık krizleri bölüme damga vurdu.

Erkenci Kuş dizisinin 34. bölümden ön izleme yayınlandı. Yayınlanan ön izlemede; Can, Sanem’i dağa kaçırıyor. Erkenci Kuş dizisi son bölümde ise; Can ile Sanem’in arası düzelmek bir yana daha da kötüleşiyor. Can’ın Yiğit’i kıskanması, Sanem’in ise Polen’i kıskanması aralarındaki kıskançlık yarışı daha da büyürken, Can’dan bir hamle geliyor ve Sanem’i dağa kaçırıyor.

İşte 34. bölüm ön izleme..

ERKENCİ KUŞ 33. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Ajanstaki arkadaşları Can ile Sanem’i tekrar bir araya getirmek için buzhaneye kilitliyorlar. İkili önce ısınmak için yakınlaşıyorlar ama ardından birbirlerine laf sokmaya başlıyorlar. Arkadaşları dayanamayıp buzhanenin kapısını açıyorlar ama bunlar kavga etmeye devam ediyorlar. Planları bir işe yaramaz. Sanem, artık Can ile ilgilenmediğini söylüyor ve yeni giyim tarzı ile herkesin ilgi odağı olmayı başarıyor. Can ise ilgilenmiyormuş gibi davranıyor ama ondan gözlerini alamıyor.

Can Sanem'i Dağa Kaldırıyor

BİRBİRLERİNİ DELİ GİBİ KISKANIYORLAR!

Sanem ile Can arasında bu kez de kıskandırma yarışı başlıyor. Sanem Yiğit’i,  Can ise Polen’i kullanıyor. Bu dörtlünün yemek kursunda karşı karşıya gelmesiyle kıskançlık hat safa ya ulaşıyor.

CAN’IN SANEM’İ KAÇIRMA PLANI!

Sanem ve Can inatlaşmaya devam etseler de diğer taraftan birbirlerine de yaklaşmayı ihmal etmiyorlar. Sanem ve Can aynı anda birbirlerini arıyorlar ve ikisinin telefonu da meşgul çalınca, kiminle konuşuyorlar diye ikisi de birbirlerine sinirleniyorlar. Can, bu inatlaşma durumuna bir son veriyor ve Sanem’i kaçırıyor.

 

Can Yaman’ın Telefon Şifresi Büyük Aşkı Ortaya Çıkardı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler