Ana SayfaDedikoduDeniz Çakır Vurgun Dizisinde de Umduğunu Bulamadı!

İlgili Postlar

Deniz Çakır Vurgun Dizisinde de Umduğunu Bulamadı!

Deniz Çakır Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden sonra Fox tv’nin yeni dizisi Vurgun ile ekranlara bomba gibi dönüş yapmıştı. Deniz Çakır başrollerini, Erkan Petekkaya ve Emre Kınay ile paylaştığı dizinin kısa sürmesi şok etkisi yarattı. Deniz Çakır Vurgun dizisinde de umduğunu bulamadı ve dizinin ani final kararı başta oyuncuları ile dizinin fanlarını büyük üzüntüye boğdu.

Deniz Çakır kimdir?

Deniz Çakır Vurgun Dizisinde de Umduğunu Bulamadı!

Vurgun dizisi büyük bir çıkışla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Dizinin ilk üç bölümünden sonra yönetmeninin değişmesi ve reytinglerin beklenin altında seyretmesi sebebi final yapma kararı alındı. Dizinin 6. bölümde final yapacağı konuşulurken elimize geçen son bilgilere göre nisan ayında bitmesine karar verildiği ortaya çıktı.

Vurgun dizisi, 10 yıl komada kalan ve uyandığında en yakın arkadaşı ile karasının evlendiğini öğrenen Kemal Vardar’ın trajedisini konu alıyordu. İlginç konusu ve güçlü kadrosu ile dikkat çeken dizinin 6. yeni bölümü 13 mart çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin kaç bölüm sonra final yapacağı 6. bölümden sonra belli olacak.

Vurgun Dizisi İle İlgili Şok Karar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler