Ana SayfaDizilerVurgun Dizisi İle İlgili Şok Karar!

İlgili Postlar

Vurgun Dizisi İle İlgili Şok Karar!

Fox tv ekranlarının sevilen dizisi Vurgun ilk beş bölümü yayınlanmış izleyicilerden büyük beğeni toplamıştı. Başrollerini, Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay ve Begüm Birgören’in paylaştığı dizinin yönetmeni Altan Dönmez 3. bölüm itibari ile projeden ayrılmıştı. Maliyeti yüksek diziler arasında yer alan Vurgun’un reytingleri bu hafta beklentiyi karşılamadı ve İzleyicisini üzecek Vurgun dizisi ile ilgili şok karar geldi.

Vurgun Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Vurgun Dizisi İle İlgili Şok Karar!

İlginç konusu ile dikkatleri üzerine çeken Vurgun dizisi 6. bölüm itibari ile final yapmasına karar verildi. Çarşamba günleri ekranlara gelen dizinin 6. bölümü 13 martta ekranlara gelecek. Dizinin bitmesi izleyicisine şok etkisi yaratacak gibi görünüyor.

Kemal Vardar’ın ilginç yaşam öyküsünü anlatan dizide, Kemal 10 yıl boyunca komada kalmış ve uyandığında en yakın arkadaşı ile karısının evlendiğini bir de çocuklarının olduğunu öğrenmişti. Kemal, en yakınlarının yaptığı ihaneti hazmedemiyor oğlu bir başkasına baba diyordu. Kendisinden saklanan sırlar olduğunun farkına varmış ve o sırları bulmaya yaklaşmıştı.

Vurgun 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Kemal Hiram’a Rest Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler