Ana SayfaÜnlülerVatan Şaşmaz Davasında 4 Sanığa Hapis Cezası!

İlgili Postlar

Vatan Şaşmaz Davasında 4 Sanığa Hapis Cezası!

Oyuncu sunucu Vatan Şaşmaz, 28 Ağustos 2017 tarihinde eski manken Filiz Akel tarafından otel odasında vurularak öldürülmüştü. Daha sonra Akel’de aynı silahla kendisini öldürmüştü. Olay yerindeki fotoğraf ve videoları kısa zamanda sosyal medyaya  yayılmıştı. Vatan Şaşmaz davasında 4 sanığa hapis cezası geldi.

Vatan Şaşmaz kimdir?

Vatan Şaşmaz Davasında 4 Sanığa Hapis Cezası!

Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker’in olay yerinin görüntülerini çekip paylaştığı iddiasıyla, İstanbul 39. Asliye Ceza mahkemesinde yapılan duruşmada, polis memuru Faruk K. hakkında 1 yıl 5 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılırken, Polis memurunun eşi, kardeşi ve kardeşinin sevgilisi ise 2 şer 15 gün hapis cezası aldı.

İŞTE OLDUĞUMU GÖSTERMEK İÇİN GÖRÜNTÜLERİ ÇEKTİM!

20 yıllık polis memuru olan Faruk K. ‘nin şimdiye kadar herhangi bir disiplin suçu işlemediği avukatı tarafından belirtildi ve olay yerinin görüntüsünü eşine işte olduğunu göstermek için çektiği belirtildi. Olay yeri görüntülerini basına verdiği iddia edilen Didem Ç’nin avukatı ise Faruk K. ‘ninde dahil olduğu sosyal medya hesabından görüntüleri paylaşması üzerine, Vatan Şaşmaz’ın ünlü olduğu için basınla iltibata geçtiğini ve karşılığında hiç bir ücret almadığını belirtti.

FARUK K’ BU OLAYDA EN ÇOK ZARAR GÖREN BENİM!

Savunmasını yapan polis memuru, bu olayda suç işlemek kaydıyla hareket etmediğini, bu olayda diğer sanıklar arasında maddi manevi en zor zarar gören kendisi olduğunu, 19 aydır mesleğinden uzaklaştırıldığını ve beraatini istediğini belirtti.

4 SANIĞA DA HAPİS CEZASI!

Polis memuru, olay yerindeki cesetlerin görüntülerini eşine göndermesi ile tüm görüntüler kısa zamanda sosyal medyada yayılmış ve savcılık soruşturma başlatmıştı. Görevden uzaklaştırma kararı alınan polis memuru ve diğer üç kişi hakkında mahkeme sonuçlandı.

Polis memuru Faruk K., görevi kötüye kullanmak, gizliliği ihlal etmek, ses ve görüntü kaydetme ve nakletmek suçlarından toplam 1 yıl 5 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Polis memurunun eşinin de aralarında bulunduğu diğer üç tanık ise , ses ve görüntüleri kaydetme ve nakletme suçumdan 2 şer ay 15 gün hapis cezası aldılar. Mahkeme, sanıkların sabıkasız olduğundan dolayı hapis cezalarında hükmün açıklanmasını geri bırakılmasına karar verdi.

Vatan Şaşmaz 1. ölüm yıl dönümünde anıyoruz! Vatan Şaşmaz ne zaman, nasıl öldürüldü?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler