Ana SayfaÜnlülerVatan Şaşmaz 1. ölüm yıl dönümünde anıyoruz! Vatan Şaşmaz ne zaman, nasıl...

İlgili Postlar

Vatan Şaşmaz 1. ölüm yıl dönümünde anıyoruz! Vatan Şaşmaz ne zaman, nasıl öldürüldü?

Vatan Şaşmaz 1. ölüm yıl dönümünde anıyoruz! Vatan Şaşmaz ne zaman, nasıl öldürüldü? Acı bir cinayete kurban giden genç oyunu Vatan Şaşmaz’ı, birinci ölüm yıl dönümünde unutmadık. Vatan Şaşmaz’ı kim öldürmüştü? Neden öldürmüştü? Cinayetin nedeni neydi? Olayın üzerinden geçen bir yıl neler getirdi? Detaylar haberimizde…

Vatan Şaşmaz’ın mezarı, Babalar Günü’nde neden boş kaldı?

Vatan Şaşmaz cinayeti

Özellikle Çocuklar Duymasın dizisinde uzun yıllardır canlandırdığı karakter ile dikkat çeken, sektörün dikkat çeken isimlerinden biri olan ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz, geçtiğimiz yıl acı bir cinayete kurban gitti. Henüz 43 yaşında olan Vatan Şaşmaz, İstanbul Beşiktaş’ta bulunan bir otel odasında öldürüldü.

Vatan Şaşmaz kimdir?

Vatan Şaşmaz nasıl öldürüldü?

Vatan Şaşmaz, bir dönem aşk yaşadığı eski manken Filiz Aker ile 27 Ağustos 2017 günü İstanbul Beşiktaş’ta bulunan bir otelde buluşmuştu. Odaya ilk giren Filiz Aker olmuştu. Aker’in hemen ardından Vatam Şaşmaz odaya gelmişti. Aralarında yaşanan olayın detayları sır olarak kalırken, ortaya çıkmayan bir nedenden dolayı Filiz Aker, Vatan Şaşmaz’ı sırtından vurarak öldürmüştü.

Vatan Şaşmaz’ı Öldüren Filiz Aker Kimdir?

Vatan Şaşmaz neden öldürüldü?

Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker’in bir dönem aşk yaşadığı iddia edilmişti. Aker’in, Vatan Şaşmaz’a olan aşkının bitmediği ve bunun cinayet nedeni olabileceği, hatta Filiz Aker’in Şaşmaz’a yüklü miktarda borç para verdiği ve bunu geri ödemesini istediği için öldürmüş olabileceği iddia edilmişti. Ancak, bu iddiaların aslı çıkmamıştı.

Vatan Şaşmaz’ın bebeği dünyaya geldi

Ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz öldürüldüğü sırada eşi Yasemin Adalı dört aylık hamileydi. Adalı, geçtiğimiz Şubat ayında bebeğini dünyaya getirdi. Bebeğe, “Asil Vatan” ismi verildi. Baba olmayı çok isteyen Vatan Şaşmaz, öldürülmeden kısa bir süre önce “Baba olmayı çok istiyorum. Çocuk kararı olmasaydı evlenmez, beraber yaşamaya devam ederdim. Ben de, eşim de evlilik meraklısı insanlar değiliz. Önemli olan aile olabilmek.” şeklinde konuşmuştu. Baba olmayı bu kadar çok arzulayan 43 yaşındaki Vatan Şaşmaz, bebeğini kucağına alıp baba olma duygusunu tadamadan acı bir cinayete kurban gitti ve hayata gözlerini yumdu.

magazinhaberleri.com olarak, Vatan Şaşmaz’ı vefatının birinci yıl dönümünde hasretle anıyoruz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler