Ana SayfaÜnlülerBerna Laçin'in beraatine savcılıktan itiraz!

İlgili Postlar

Berna Laçin’in beraatine savcılıktan itiraz!

Berna Laçin’in beraatine savcılıktan itiraz! Geçtiğimiz yıl idam kararı tartışması sırasında sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım nedeni ile hakkında soruşturma başlatılan ünlü sunucu Berna Laçin, beraat etmişti. Laçin hakkında verilen beraat kararına savcılıktan itiraz geldi. Berna Laçin’in hakkında başlatılan soruşturmada gelinen noktada yaşanan yeni gelişmeler neler? Berna Laçin’in durumunda değişiklik olacak mı? Dava hakkında gelinen noktada ünlü sunucuyu neler bekliyor? Haber hakkında tüm merak edilen detayları keyifle okuyabilirsiniz…

Berna Laçin’den ekonomik kriz isyanı

Berna Laçin’in ‘Medine’ paylaşımı sonrasında sular hala daha durulmadı

Hem güzelliği, hem de başarılı performansı ile ekranların aranan yüzlerinden biri olan ünlü sunucu Berna Laçin, geçtiğimiz yıl idam hakkında gündeme gelen tartışma sırasında sosyal medya hesabından idam hakkındaki düşüncelerini paylaşmıştı. Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni!” şeklinde ifadelere yer veren Berna Laçin, eleştiri oklarının hedefi haline gelmiş, bunun yanı sıra hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Berna Laçin kimdir?

Berna Laçin beraat etmişti

Berna Laçin’in paylaşımında “Medine” ile ilgili kısımda kullandığı ifadeler nedeni ile ‘halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama’ suçundan bir yıla kadar hapis istemi ile dava açılmış, ancak beraat etmişti.

Berna Laçin hakkında flaş gelişme

Hakkında ‘halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama’ suçundan hapis istemi ile dava açılan Berna Laçin, geçtiğimiz ay beraat etmişti. Paylaşıma yoğun tepki geldiğini belirten savcılık, Laçin hakkında açılan davada beraat kararı verildiğini ifade etti.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Sanığın kamuoyuna yansıyan idam tartışmalarına hiçbir katkısı olmayan, nesnel bir veriye dayanmayan ve dosyada mevcut verilere göre büyük tepki alan ifadelerinin de halkın dini değerlerini aşağılayıcı ve kamu barışını bozmaya elverişli nitelik taşıdığı, bu suretle de atılı suçu işlediğine dair mahkumiyetine yeterli delil bulunmasına rağmen verilen beraat kararının usul ve yasaya aykırı olduğu kanaatine varılarak yasal süresi içinde istinaf yoluna başvurulup kararın kaldırılması talebinde bulunulduğu, hususları, kamuoyuna ve tüm basın/yayın kuruluşlarına saygıyla duyurulur.

Ünlü sunucu Berna Laçin, atığı tweetin ardından zor zamanlar geçirmişti. Laçin’e sosyal medyada da büyük tepki gösterilmiş, adeta sosyal medyada linç girişiminde bulunulmuştu. Laçin olayın ardından açıklama yaparak niyetini anlatmak istemişti. Aradan geçen zamanın ardından hakkındaki soruşturmanın sonuna gelinmiş ve beraat kararı ile rahat bir nefes almıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler