Ana SayfaDedikoduBeren Saat'in Yine Kafaları Karıştıracak Yeni Paylaşımı!

İlgili Postlar

Beren Saat’in Yine Kafaları Karıştıracak Yeni Paylaşımı!

Beren Saat’in son iki haftadır sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle Kenan Doğulu ile boşanacakları konuşulmaya başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde ‘hayatta kalacağım’ paylaşımından sonra objektiflere yakalanan Beren Saat, ilk açıklamasını yapmış ve muhabirlere kendisine biraz zaman vermelerini istemişti. Beren Saat’in yine kafaları karıştıracak yeni paylaşımı geldi. Detaylar haberimizden okuyabilirsiniz.

Beren Saat kimdir?

Kenan Doğulu kimdir?

Beren Saat’in Yine Kafaları Karıştıracak Yeni Paylaşımı!

Kenan Doğulu boşanma dedikodularını yalanlarken Beren Saat’in paylaşımları ve biraz zaman istemesi bir sorun olduğunun altını çiziyor. Beren Saat, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımı daha yaparak, ”Kadınların erkeklerden daha fazla uykuya ihtiyacı vardır. Çünkü ataerkillikle mücadele etmek yorucudur.” ifadesini kullandı.

Beren Saat’in işte son paylaşımı.

Kenan Doğulu boşanma dedikodularını yalanlarken Beren Saat'in paylaşımları ve biraz zaman istemesi bir sorun olduğunun altını çiziyor. 

BEREN SAAT NİŞANTAŞI’NDA GÖRÜNTÜLENDİ!

Beren Saat'in Yine Kafaları Karıştıracak Yeni Paylaşımı

Beren Saat, önceki gün yakın arkadaşı oyuncu Esra Dermancıoğlu ile Nişantaşı’ın da buluştu ve 2 saate yakın dertleştiler. Saat’in çıkışta moralinin pek iyi olmadığı objektiflere yansıdı. Ayrıca elleri cebinde yürüyüşü ise alyansını çıkartıp çıkartmadığını sorularını havada bıraktı.

Beren Saat İlk Kez Suskunluğunu Bozdu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler