Ana SayfaDizilerNöbet Dizisi 3. Bölüm Fragmanı İzle! Yiğit Yüzbaşı Karısının İntikamını Alıyor!

İlgili Postlar

Nöbet Dizisi 3. Bölüm Fragmanı İzle! Yiğit Yüzbaşı Karısının İntikamını Alıyor!

Fox tv ekranlarının yeni dizisi Nöbet 2. son bölümü ile ekranlara geldi. Başrollerini, Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, ve Deniz Bolışık’ın paylaştığı dizinin yayınlanan son bölümü nefesler tutularak izlendi. Yiğit Yüzbaşı karısının intikamını alıyor. Nöbet dizisinin 3. bölüm ilk fragmanı geldi. Detaylar haberimizde..

Nöbet Dizisi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Yiğit Yüzbaşı Karısının İntikamını Alıyor!

Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Nöbet dizisi 2. son bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yayınlanın ilk iki bölümünden büyük beğeni toplayan dizinin 3. yeni bölümü fragmanı yayınlandı.

Fragmanda, Hatay’ı Türkiye’den ayırmak için planlar yapan Jennifer’ın, Ziya Cevran’a, Hatay Cumhuriyeti için devlet başkanlığını teklif  ediyor. Yiğit Yüzbaşı, eşini kaçıran teröristi buluyor ve eşinin intikamını alıyor. Jandarma kuvvetleri kaçırılan çocukları kurtarmak isterken tuzağa düşüyorlar. Şahin efendi ise torunu Seher için gözyaşı döküyor.

İşte Nöbet 3. bölüm ilk fragmanı..

NÖBET DİZİSİ 2. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Nöbet dizinin yayınlanan son bölümünde,  Jandarma Kuvvetleri, kendilerine kurulan hain pusuda, yüreklerini ortaya koyarak kahramanca mücadele ediyorlar. Elmalı’da huzuru sağlamaya yemin eden Barış Binbaşı’nın çatışmada bir demir parçası ile yaralanır. Yüzbaşı Yiğit, terör örgütünün depoladıkları patlayıcıları ele geçirir ve kendi komutasındaki özel hareket timi, Barış binbaşının desteği ile olay yerine gelir.

Yiğit Yüzbaşı Karısının İntikamını Alıyor
Yiğit Yüzbaşı Karısının İntikamını Alıyor

ZEYNEP ELMALI’YA GELİR!

Jandarma Tabip Asteğmen Kerem Gezgin, Barış Binbaşı’ya müdahale eder, Barış Binbaşı’nın oğluna böbreğini verdiğini öğrenir. Bu önemli sır ikisinin arasında kalacaktır. Binbaşı Barış ve Yüzbaşı Yiğit’in eşi bu hain saldırıyı televizyondan öğrenir ve tedirgin olan eşler kocalarına ulaşamayınca çılgına döner. Bu noktada Yiğit Yüzbaşı’nın eşi Zeynep, hayati bir karar alır ve Elmalı’ya gelir. Yiğit ile evliliklerinde sorunlar yaşayan Zeynep, eşi ile görüştükten sonra dönmeye karar verir.

YİĞİT YÜZBAŞI’NİN EŞİ KAÇIRILIR!

Fakat Yüzbaşı Yiğit’in eşi Zeynep, Zühtü’nün kızı Şirin, ilkokul öğretmeni Yasemin ve birkaç öğrenci teröristler tarafından kaçırılır. Kaçırılma sonrası Barış Binbaşı hemen bölgeye intikal eder ve Yiğit Yüzbaşı eşinin kaçırılmasından habersiz dağlarda Jiyan’ın peşinde iz sürüyordur. Teröristlerin, Zeynep’in Yiğit yüzbaşının eşi olduğunu öğrenmesi ile olay daha da karmaşık hale gelir. Barış Binbaşı ve Yiğit yüzbaşı kaçırılanların peşinden giderken bir silah sesi duyuluyor.

Nöbet İlk Bölümüyle Yürekleri Dağladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler