Ana SayfaÜnlülerDemet Şener: Şiddet Gördüm!

İlgili Postlar

Demet Şener: Şiddet Gördüm!

Demet Şener: Şiddet gördüm! Eski mili basketbolcu İbrahim Kutluay ile geçtiğimiz hafta boşanan Demet Şener, yaşadıklarıyla ilgili ilk defa konuştu. 3 yıl süren boşanma davasının ardından geçtiğimiz hafta anlaşmalı olarak boşanan ünlü çiftten Demet Şener, katıldığı tanıtım etkinliğinde bu üç yıllık süreçte yaşadıklarını anlattı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Son Dakika! Demet Şener ile İbrahim Kutluay Boşandı

Demet Şener: Şiddet gördüm!

Demet Şener: Şiddet gördüm! Eski milli basketbolcu eşi İbrahim Kutluay ile olan 13 yıllık evliliğini geçtiğimiz hafta sonlandıran ünlü manken Demet Şener, boşanmasının ardından ilk defa konuştu.

Türkiye’nin en güzel kadınlarından birisi olan ünlü manken Demet Şener, eşi İbrahim Kutluay’ın kendisini sosyetik güzel Edvina Sponza ile aldattığını iddia edip zor günler geçirmişti.

Geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde anlaşmalı olarak boşanan ünlü çiftten Demet Şener, 2.5 yıl süren boşanma sürecinde yaşadıklarını katıldığı etkinlikte anlattı.

Ünlü manken Demet Şener, eşi İbrahim Kutluay'ın kendisini sosyetik güzel Edvina Sponza ile aldattığını iddia edip boşanma davası açmıştı.
Ünlü manken Demet Şener, eşi İbrahim Kutluay’ın kendisini sosyetik güzel Edvina Sponza ile aldattığını iddia edip boşanma davası açmıştı.

Demet Şener Kimdir?

Özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapan ünlü manken, 2,5 yl boyunca İbrahim Kutluay’dan psikolojik şiddet gördüğünü iddia ederek şunları söyledi:

“Artık temiz bir sayfa açtım. Çocuklarımla huzurlu, mutlu ve keyifli yeni başlangıçlar beni bekliyor. Boşanırken çok şey yaşadım. İki buçuk yıl boyunca psikolojik şiddet gördüm. Keşke kadınlar böyle savaşmak zorunda kalmasa ve herkes edebiyle yoluna devam etse. Ama maalesef olmuyor. Bu yüzden Allah karşımıza iyi ve vicdanlı insanlar çıkarsın.”

Yaşadığı zor süreci atlatan ve mutlu tavırları ile dikkat çeken Demet Şener’in, “Kadınlar haklarını, kanunları bilmiyor. Ben de bilmiyordum; yaşarken öğrendim.” sözleri dikkat çekti.

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile 13 yıllık evliliğini 4 Mart’ta bitiren ünlü manken Demet Şener; Kutluay’dan 3 milyon liralık tazminat, kızı ve oğlu için de aylık 32 bin 500 lira nafakaya alacak. 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler