Ana SayfaKimdirDemet Şener Kimdir?

İlgili Postlar

Demet Şener Kimdir?

Oynadığı dizi ve filmlerde kendine hayran bıraktıran Demet Şener kimdir? Modellik ve oyunculukta başarılı işler gerçekleştiren Demet Şener aslen nereli?

Bugün Doğan Ünlüler

Demet Şener Kimdir? Demet Şener Aslen Nerelidir? Demet Şener Kaç Yaşında? Demet Şener Hangi Burç?

11 Nisan 1977’de doğan Demet Şener, İstanbul’da doğmuştur. Aslen İstanbullu olan Demet Şener 42 yaşında ve koç burcudur.

Demet Şener Kimdir?

11 Nisan 1977 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Demet Şener’in annesi Naime Şener, babası Fikret Şener’dir. 3 kardeş olan Demet Şener, eğitimini İstanbul’da bitirdi. Sonrasında ise güzellik yarışmaları ile keşfedilen ünlü model, böylece tanınmaya başlandı.

1994 yılında manken olmak isteyen ve bu konuda ilk deneyimini yaşayan Demet Şener, 1 yıllık sürenin ardından özel bir güzellik yarışmasına katıldı. Bu yarışma, Demet Şener’in daha fazla tanınmasını sağladı. Güzelliğinin yanı sıra düzgün fiziğiyle dikkat çeken ünlü model, aynı zamanda yapımcıların da ilgi gösterdiği bir isim oldu. Pek çok dizi ve özel projede yer alan Demet Şener, oyunculuk alanında da ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.

Dizi ve tiyatro oyunlarının yanı sıra ilk defa 1999 yılında çekilen Kahpe Bizans filminde rol alan Demet Şener, bu filmde pek çok ünlü isim ile rol paylaştı. Sonrasında ise farklı film teklifleri gelmeye devam etti ve Demet Şener sinemada da başarılı bir performans sergiledi.

İbrahim Kutluay ile mutlu bir evlilik yapan ve 12 yıl boyunca evli kalan Demet Şener, 12 Temmuz 2005 yılında dünya evine girmişti. İbrahim Kutluay’ın kendisini aldattığı ortaya çıktıktan sonra birlikteliğine son veren Demet Şener, 2017 yılı itibari ile hala boşanma davasını sürdürmektedir. Ünlü model, bu evliliğinden İrem ve Ömer adında iki çocuğu var.

Demet Şener’in bugüne kadar rol aldığı en önemli yapımlar ise şöyle; Böyle mi Olacaktı, Bir Demet Tiyatro, Asansör, Kahpe Bizans, Aşk Hırsızı, Hemşo, Gölge, Reyting Hamdi. Oyunculuk alanında başarılı olması aynı zamanda Demet Şener’in çok farklı alanlarda da kendini göstermesini sağladı. Ünlü isim uzun zamandan beri herhangi bir projeye dahil olmazken, daha çok özel hayatıyla konuşuluyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler