Ana SayfaKimdirAlessandra Ambrosio kimdir?

İlgili Postlar

Alessandra Ambrosio kimdir?

Dünyaca ünlü ABD merkezli bir iç çamaşır markası olan Victoria’s Secret’in modelliğini yapan ünlü manken Alessandra Ambrosio kimdir?

Alessandra Ambrosio kimdir?

Dünyaca ünlü modelin kariyeri ve özel hayatına dair bilmedikleriniz sizler için bir araya getirdik. Guess, Victoria’s Secret ve Next gibi tanınmış markaların modelliğini yapan Alessandra Ambrosio, 11 Nisan 1981 yılında Brezilya’da bulunan Erexim kasabasında dünyaya geldi. Her yıl Aralık ayında düzenlenen Victoria’s Secret iç çamaşırı markasının defilelerinde boy göstermesi ile ün kazandı. Ailesi Polonya ve İtalyan soyundan geliyor. Küçüklüğünde kendisini beğenmeyen ünlü model 11 yaşındayken ameliyatla kulaklarını yapıştırdı.

1996 yılında Elite Model Ajansı tarafından düzenlenen güzellik yarışmasına katılmasıyla modellik kariyerine adım attı. Yarışmadan bir yıl sonra Elite Ajansı’nda çalışmaya başladı. Modelliğe başlar başlamaz ilk olarak Elle Dergisi’nin Brezilya baskısının kapağı için poz verdi. 2000 yılında Guess markası ile anlaşarak markanın sonbahar koleksiyonunun tanıtımını yaptı. Kısa sürede giyim ve aksesuar sektörünün aranılan yüzü oldu.

Daha sonra Revlon markası ile çalışmaya başlayan Ambrosio, yine 2000 yılında kariyerinin en önemli adımını atarak dünyaca ünlü iç giyim markası olan Victoria’s Secret ile çalışmaya başladı. Victoria’s Secret’ın dünyanın birçok ülkesinde herkesin ilgiyle takip ettiği defilelerine ilk kez 2000 yılında çıktı. 2004 yılında Victoria’s Secret Pink adlı koleksiyonun ilk baş modeli seçildi. Markanın 2005 yılı defilesinde ise tamamen şekerden yapılmış iç çamaşırı giyerek podyuma çıktı. Küçükken kulaklarına yaptırdığı estetik ameliyatının ardından memnun kalmayan model, bu yüzden estetik operasyondan da korktuğunu söylüyor.

Tüm dünyada sınırlı sayıda üretilen Pirelli Takvimi’nde boy gösteren ünlü model Alessandra Ambrosio, oyunculuk alanında da başarısını kanıtlamıştır. Dünyanın çeşitli ülkelerinden geniş hayran kitlesi sahip How I Met Your Mother isimli televizyon dizisi ve Royal Casino isimli sinema filmlerinde yer alarak oyunculuk yönünü de göstermiş oldu. Amerikalı iş adamı Jamie Mazur ile nişanlı olan Alessandra Ambrosio’nun bu ilişkisinden, Anja Louise Ambrosio adını verdiği 2008 doğumlu bir kızı bir de 2012 doğumlu Noah Phoenix Ambrosio Mazur adında bir oğlu bulunuyor. Halen Victoria’s Secret markası ile çalışmakta olan güzel manken, bugün Victoria’s Secret tarihine adını altın harflerle yazdıran isimlerin başına gelmektedir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler