Ana SayfaKimdirGrace Elizabeth Kimdir?

İlgili Postlar

Grace Elizabeth Kimdir?

Grace Elizabeth Kimdir? Victoria Secret ailesine katılarak göz önüne çıkan Grace Elizabeth Kaç Yaşında? Grace Elizabeth Nereli? Grace Elizabeth Hangi Burç? Grace Elizabeth biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde…

Victoria’s Secret Meleği Josephine Skriver İle En Doğru Sütyen Ölçümü!

Grace Elizabeth Kaç Yaşında? Grace Elizabeth Nereli? Grace Elizabeth Hangi Burç?

18 Mart 1997 yılında Florida’da doğan Amerikalı Grace Elizabeth şu an 22 yaşında. Victoria Secret’in yeni meleği Grace Elizabeth balık burcudur.

Grace Elizabeth Kimdir? Grace Elizabeth Boyu Kaç?

Victoria Secret’ın yeni meleklerinden bir tanesi olan Grace Elizabeth 1.78 cm boyundadır. Vogue, GQ ve V Magazine gibi önde gelen dergiler tarafından süper nesil model olarak tanımlanan genç model Grace Elizabeth güzellik sırları ile de popüler durumda. Yeni Victoria Secret meleği Grace Elizabeth fotoğraflarda teninin ışıl ışıl oldmasının sırrını protein zengini hindistancevizi yağını, yüksek koruma faktörü içeren kremlerle karıştırarak vücuduna sürmesi olarak paylaşıyor. Grace Elizabeth, aynı zamanda sabahları bir kaç damla avokado yağıyla yüzüne ve boynuna masaj yaptığını da belirtiyor.

Aydınlatıcı uyku maskesi çok meşhur olan ve hiç bir zaman yanından ayırmayan Elizabeth, “Onun sayesinde yüzümde yorgunluktan eser kalmıyor. Uçaktan inip doğrudan çekime gideceğim işlerde işe yarıyor” dedi.

Victoria’s Secret en son ön plana çıkardığı mankeni Grace Elizabeth, yogaya olan ilgisi ve yoga figürleri ile de dikkat çekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler