Ana SayfaDünyaVictoria’s Secret Meleği Josephine Skriver İle En Doğru Sütyen Ölçümü!

İlgili Postlar

Victoria’s Secret Meleği Josephine Skriver İle En Doğru Sütyen Ölçümü!

Victoria’s Secret Meleği Josephine Skriver İle En Doğru Sütyen Ölçümü! Victoria’s Secret meleği Josephine Skriver, New York’taki Victoria’s Secret mağazasında, doğru sütyen bedeni seçimi ile ilgili keşif için uzmanlar ile bir araya geldi. Detaylar haberimizde…

Josephine Skriver İle En Doğru Sütyen Ölçümü

Güzelliğiyle dikkat çeken Victoria’s Secret meleği Josephine Skriver, New York’taki Victoria’s Secret mağazasında, doğru sütyen bedenini keşfetmek için sütyen ölçüm uzmanlarıyla buluştu. Victoria’s Secret’ın en başarılı olduğu alanlardan biri olan sütyen ölçümünü deneyimleyen Melek Josephine Skriver, vücut kıvrımlarını kavrayan Body by Victoria koleksiyonunu ile doğru sütyen bedenini öğrendi. Sütyen ölçümünde kullanılan Body by Victoria koleksiyonu, yeni renkleri ve zarif dantel detaylarıyla melek Josephine Skriver’ın favorileri arasında yer alıyor.

Victoria’s Secret Hakkında…

Victoria’s Secret, iç giyim ve güzellik ürünleri konusunda lider bir marka olarak modadan ilham alan modern koleksiyonları, prestijli parfüm ve kozmetikleri, tanınmış süper modelleri ve dünyaca ünlü defileleri ile alanındaki öncülüğünü sürdürüyor. Lbrands grubuna dahil olan Victoria’s Secret markasının dünyada 1500’den fazla iç çamaşırı ve güzellik mağazası olup hızla büyümeye devam etmekte.

Güzelliğiyle büyüledi

New York’taki Victoria’s Secret mağazasında, doğru sütyen bedenini keşfetmek için sütyen ölçüm uzmanları ile buluşan Victoria’s Secret meleği Josephine Skriver, her daim olduğu gibi yine güzelliği ile büyüledi. Victoria’s Secret meleği Josephine Skriver, güzelliği ile dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler