Ana SayfaDünyaAntalya'da Konser Verecek Olan Dua Lipa'nın İlginç Kulis Listesi!

İlgili Postlar

Antalya’da Konser Verecek Olan Dua Lipa’nın İlginç Kulis Listesi!

Antalya’da konser vermeye hazırlanan dünyaca ünlü İngiliz asıllı pop star Dua Lipa, konser öncesi kendisinin ve ekip arkadaşlarının ilginç kulis istekleri ile şaşırttı! Ünlü yıldız Türk yemeklerinden neler istedi? Hijyen takıntısı mı var? İşte haberimizin tüm detayları…

Beline kadar yırtmacıyla tüm dikkatleri çekti!

Geceliği 15 Bin Dolar

Dünya kupası açılışındaki şovuyla tüm dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Dua Lipa, 14 Agustos’ta Türkiye’de ilk konserini vermeye hazırlanıyor. Geceliği 15 bin dolar olan bir villada ekip arkadaşları ile birlikte kalacak olan 23 yaşındaki İngiliz yıldız, talepleri ile şaşkınlık yarattı.

Dua Lipa Kimdir?

İstekler Şaşırttı

Konaklayacağı villada et döner, ayran, Manuka balı, el yapımı taze kurabiye ve deniz tuzlu bitter çikolatanın bulunmasını şart koşan genç yıldız Dua Lipa; gün içerisinde içmek için bol miktarda Hindistan cevizi suyu da talep etti. Kulisine 50 adet el havlusu ve 50 adet de banyo havlusu talep eden Dua Lipa’nın, hijyen takıntısı olduğu gözlerden kaçmadı. Odanın her yerine boy aynaları konulmasını ve kulisinin aydınlatmasında kesinlikle beyaz ışık istemediğini belirten dünyaca ünlü yıldız şarkıcı, kuliste ayrıca taze çiçekler olmasını da şart koştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler