Ana SayfaÜnlülerMerve Sevi boşanıyor mu?

İlgili Postlar

Merve Sevi boşanıyor mu?

Merve Sevi boşanıyor mu? Geçtiğimiz yıl spor eğitmeni Çalkan Algün ile dünya evine giren ünlü oyuncu Merve Sevi, boşanma kararı mı aldı? Aylar önce, eşinden şiddet gördüğü haberleri ile gündeme gelen Merve Sevi, bu defa boşanmaya kararlı mı? Detaylar haberimizde…

Merve Sevi Aylarca Eşinden Şiddet Görmüş!

Birbirlerini takipten çıkarmışlardı

Yalancı Yarim dizisi ile büyük bir başarı elde eden güzel oyuncu Merve Sevi, geçtiğimiz yıl spor eğitmeni Çalkan Algün ile dünya evine girmişti. Dört ay önce evliliklerinde kriz çıkmış ve Merve Sevi boşanmaya karar vermişti. Merve Sevi ve eşi Çalkan Algün sosyal medyada birbirlerini sosyal medya hesaplarından takipten çıkarmıştı. Bunun üzerine ayrılık dedikoduları çıkmış ve Merve Sevi, “Ayrılık yok. Sadece Instagram sayfalarımızı kişisel kullanma kararı aldık.” şeklinde açıklama yapmıştı.

Merve Sevi Kimdir?

Kocam enerji içeceğini suratıma fırlattı

Ancak, kısa bir süre sonra ünlü oyuncunun mahkemeye verdiği dilekçe ortaya çıkmıştı. Dilekçede, “Kocam enerji içeceğini suratıma fırlattı.” şeklinde ifadeler yer alınca, Merve Sevi’nin eşinden şiddet gördüğü iddiaları gündeme gelmişti.

Her evlilikte olan sıkıntılar

Merve Sevi, şiddet iddialarının üzerinde yine bir açıklama yaparak iddiaları yalanlamış ve “Hakkımda çıkan şiddet görüyor açıklamaları, almış olduğum uzaklaştırma kararı abartılı bir şekilde yayınlanmıştır. Eşim tarafımdan şahsıma yapılmış bir şiddet ve tehdit söz konusu değildir. Her evlilikte olan özellikle ilk yıllarda yaşanan sıkıntıları yaşıyoruz.” şeklinde açıklama yapmıştı.

Merve Sevi ve Çalkan Algün boşanıyor mu?

Merve Sevi’nin evliliğinde yaşadığı krizleri aşamadığı ve geçtiğimiz yıl evlendiği eşi Çalkan Algün’den boşanma kararı alarak mahkemeye başvurduğu iddia edildi.

Ünlü oyuncu Merve Sevi, spor eğitmeni olan sevgilisi Çalkan Algün ile Cemile Sultan Korusu’nda gerçekleşen muhteşem bir düğünle evlenmişlerdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler