Ana SayfaÜnlülerSon Dakika! Demet Şener ile İbrahim Kutluay Boşandı

İlgili Postlar

Son Dakika! Demet Şener ile İbrahim Kutluay Boşandı

Son dakika! Demet Şener ile İbrahim Kutluay boşandı. Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile Demet Şener’in yılan hikayesine dönen boşanması nihayet sonuçlandı. İbrahim Kutluay ile 2016 yılından beri mahkemelik olan ünlü manken Demet Şener, bugün sabah saatlerinde gerçekleşen boşanmanın ardından neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Demet Şener ile İbrahim Kutluay’dan Sürpriz Karar!

Son dakika! Demet Şener ile İbrahim Kutluay boşandı

Son dakika! Demet Şener ile İbrahim Kutluay boşandı. Ünlü manken Demet Şener ile eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay’ın 2016 yılından beri süren boşanma davası bugün sonuçlandı.

13 yıllık evliliğin ardından İbrahim Kutluay’ın kendisini sosyetik güzel Edvina Sponza ile aldattığı iddiasıyla boşanmak üzere mahkemeye veren ünlü mankenin davası, 3 yıldır yılan hikayesine dönmüştü.

Daha önce açtığı çekişmeli boşanma davası geçtiğimiz yıl Ocak ayında sonuçlanan Demet Şener, verilen tazminat miktarından ötürü davayı temyiz etmişti.

Temyiz kararı henüz kesinleşmeyen çift, geçtiğimiz hafta anlaşmalı boşanma protokolü imzalayarak magazin gündeminde baş köşeye oturmuştu.

Demet Şener - İbrahim Kutluay çift bugün anlaşmalı olarak boşandı.
Demet Şener – İbrahim Kutluay çift bugün anlaşmalı olarak boşandı.

Demet Şener Kimdir?

Sadece çocukları için nafaka ödeyecek

“Yaşanan olaylar tarafların sosyal ve psikolojik bütünlüklerini olumsuz olarak etkilemiş ve her iki taraf evliliklerini içinde bulundukları koşullar altında sürdüremeyeceklerini anladıklarından evlilik birliğine son vermeye karar vermişlerdir.” ifadelerine yer verilen anlaşmalı boşanma dilekçesinde, uzun süredir baş gösteren şiddetli geçimsizliğin gün geçtikçe arttığı belirtdi.

Boşanmak üzere bu sabah İstanbul 4. Aile Mahkemesi’ne gelen ünlü manken Demet Şener ve İbrahim Kutluay’in anlaşması üzerine mahkeme boşanmalarına karar verdi.

Gizli olarak görülen mahkemede, İbrahim Kutluay – Demet Şener çiftinin iki çocuğunun da velayeti Şener’e verildi.

Demet Şener’in avukatı Kezban Hatemi’yle birlikte geldiği davada, yapılan boşanma protokolüne göre İbrahim Kutluay Demet Şener’e nafaka ödemezken, iki çocuğu için aylık 32 bin 500 Türk lirası nafaka ödeyecek. Çiftin anlaştığı mal paylaşımı neticesinde İbrahim Kutluay Demet Şener’e 3 milyon Türk Lirası tazminat ödeyecek.

Boşanmanın hemen ardından Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan ünlü manken, çok mutlu olduğunu ifade etti.

“2019’dan en büyük beklentim boşanmak”

Yeni yılın ilk günlerinde düzenlenen bir etkinliğe katılan ünlü manken Demet Şener, 2019’dan en büyük beklentisinin boşanmak olduğunu söyleyerek dikkat çekmişti.

2019 yılından en büyük beklentiniz boşanmak mı?” sorusunu yanıtlayan ünlü manken, “Tabi ki yüzde yüz boşanmak olur. Üzerimde büyük bir yük ve ağırlık gibi. Önümü kesmesinden ziyade, boşansam aşk da dileyeceğim her şeyi de dileyebilirim ama önce boşanmam lazım.” açıklamasını yapmıştı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler