Ana SayfaÜnlülerDemet Şener ile İbrahim Kutluay'dan Sürpriz Karar!

İlgili Postlar

Demet Şener ile İbrahim Kutluay’dan Sürpriz Karar!

Demet Şener ile İbrahim Kutluay’dan sürpriz karar! Demet Şener ve eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, yılan hikayesine dönen boşanma davasında yeni bir karar aldı. Geçtiğimiz yıl Ocak ayında çekişmeli olarak boşanan iki ünlü isimin davası, Demet Şener kararı temyiz ettiği için henüz kesinleşmemişti. 2016’dan beri süren davalar sonucunda Demet Şener – İbrahim Kutluay ikisili bugün yeni bir karara imza attı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

İşte Demet Şener’in Yeni Mesleği…

Demet Şener ile İbrahim Kutluay’dan sürpriz karar!

Demet Şener ile İbrahim Kutluay’dan sürpriz karar! Ünlü manken Demet Şener, eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay’in kendisini sosyetik güzel Edvina Sponza ile aldattığı iddiasıyla açtığı boşanma mahkemesi 3 yıldır yılan hikayesine dönmüştü.

Demet Şener’in 2016 yılı Ekim ayında İbrahim Kutluay’ın kendisini aldattığı ve evlilik birliği temelinden sarsıldığı gerekçesiyle açtığı çekişmeli boşanma davası, 2018 Ocak’ta sonuçlanmıştı.

Mahkeme tarafından boşanmasına karar verilen çiftten Demet Şener, verilen tazminat miktarından dolayı davayı temyiz ederek İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne taşımıştı.

Temyiz kararı henüz kesinleşmeden Demet Şener – İbrahim Kutluay cephesinden sürpriz bir hamle geldi.

Çekişmeli boşanma davaları istinaf mahkemesince hala değerlendirme aşamasında olan çift, anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdi.

Ünlü manken Demet Şener, avukatı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak anlaşmalı boşanma davası açtı.

2005 yılında evlenen İbrahim Kutluay - Demet Şener çifti, anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdi.
2005 yılında evlenen İbrahim Kutluay – Demet Şener çifti, anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdi.

Demet Şener Kimdir?

Anlaşmalı boşanma protokolü hazırladılar

Boşanma dilekçesinde 15 Temmuz 2005’te İbrahim Kutluay ile evlendiğini belirten Demet Şener, 13 yaşında bir kız ve 10 yaşında bir erkek çocuklarının bulunduğunu belirtti.

Ünlü mankenin adına avukatı Nezihe Hıdıroğlu’nun sunduğu dava dilekçesinde Demet Şener ile İbrahim Kutluay arasında uzun süredir olan geçimsizliğin gün geçtikçe arttığı belirtilirken, Şener’in daha önce açtığı çekişmeli boşanma davasındaki sadakatsizlik iddiaları üstü kapalı olarak yer aldı.

Demet Şener ile İbrahim Kutluay’ın birlikte hazırladıkları anlaşmalı boşanma dilekçesinde, “Yaşanan olaylar tarafların sosyal ve psikolojik bütünlüklerini olumsuz olarak etkilemiş ve her iki taraf evliliklerini içinde bulundukları koşullar altında sürdüremeyeceklerini anladıklarından evlilik birliğine son vermeye karar vermişlerdir.” ifadeleri dikkat çekti. 

İki ünlü ismin anlaşmalı boşanma dilekçesinde, çiftin boşanmaya karar verdiği ve hazırladıkları boşanma protokolünün mahkeme tarafından onaylanarak boşanmalarına karar verilmesi talep edildi.

Anlaşmalı boşanma dilekçesinde Demet Şener’in ev adresi yer alırken, İbrahim Kutluay’ın ise iş adresinin yer alması dikkat çekti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler