Ana SayfaÜnlülerLerzan Mutlu: Tekmeyle Kulisimin Kapısını Açtı!

İlgili Postlar

Lerzan Mutlu: Tekmeyle Kulisimin Kapısını Açtı!

Lerzan Mutlu: Tekmeyle kulisimin kapısını açtı! Pınar Eliçe’nin yaptığı “Programımı Lerzan Mutlu bitirdi” açıklamasına cevap veren Lerzan Mutlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bugün yayınlanan 2. Sayfa programına canlı yayın konuğu olan ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, hakkındaki iddialara ne cevap verdi? İşte haberimiz hakkında merak etiğiniz tüm ayrıntılar…

Pınar Eliçe: Programımı Lerzan Mutlu Bitirdi!

Lerzan Mutlu: Tekmeyle kulisimin kapısını açtı!

Lerzan Mutlu: Tekmeyle kulisimin kapısını açtı! Dün yayınlanan 2. Sayfa programında Pnar Eliçe’nin iddialarına maruz kalan Lerzan Mutlu, bugün programın canlı yayın konuğu oldu.

Sesiyle olduğu kadar sert çıkışlarıyla da gündem olan ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, katıldığı 2. Sayfa programında kendisi hakkında konuşan Pınar Eliçe’nin “Onun yüzünden işimden oldum” sözlerine yanıt verdi.

Olayların anlatıldığı gibi olmadığını ifade eden ünlü şarkıcı, canlı yayında Pınar Eliçe’den özür diledi.

Lerzan Mutlu’nun yaptığı samimi açıklamaların ardından telefonla yayına bağlanan Pınar Eliçe, ünlü şarkıcı ile canlı yayında barıştı.

İşte Lerzan Mutlu’nun canlı yayında anlattıklarından bazı satırbaşları…

Lerzan Mutlu ve Pınar Eliçe canlı yayında barıştı.
Lerzan Mutlu ve Pınar Eliçe canlı yayında barıştı.

Lerzan Mutlu kimdir?

Bana ‘Hanımefendi seni istemedi’ dediler

– Yaralandığım yerden kimseyi yaralamam. Asla anlatılan gibi değil. Ona sahne hayatında başarılar diliyorum. hiçbir kırgınlığım yok. Hiçbir konuyu bütüyüp, uzatıp magazine malzeme olmak istemiyorum.

– Acısını bildiğiniz hiçbir acıyı başkasına yaşatmazsın eğer insansan…

– Bana ‘Hanımefendi seni istemedi’ dediler. Birçok kez kendisinin programının başlayacağını da anons ettim. Kendisine hiçbir kırgınlıüğım, kızgınlığım yada bu konuşmalarından dolayı öfkem de yok.

– Gelmeyen kimsenin kalmadığı çok kaliteli bir program yaptım. Kalbini bilmeden kırdıysam Pınar’dan gerçekten özür diliyorum.

– Bir gün aramızda bir ağız dalaşı oldu. Benim çocuğum yok, annem en kıymetlim. Anneme söylenen herhangi bir kelime bana en büyük hakaretten daha acı geliyor. Beni korumak adına annem bir şey sordu. Ona laf geldi. Çıktım yönetime dedim ki ‘ben gitmek istiyorum’ ama reytingim çok iyiydi. O dönem kanalın yerini bilmeyenler bana konuk geliyordu. ‘Ben gitmek istiyorum’ dedim, onlar da seçimlerini yaptılar.

– Ben hiçbir zaman yaraladığı yerden yaralayan bir kadın olmadım, olmayacağım.

– Onun kulisine gitmedim. O tekme atarak benim kulisimin kapısını açtı.

– Ben şiddetin her türlüsüne karşıyım. Bir şeyin durup dururken çığrığından çıkması için akıl sağlığınızın çığrığından çıkması lazım.

Bülent Ersoy ile yıllardır süren davamın sebebi annem

– Benin annem işin içine girince ben çıldırıyorum. Bülent Ersoy ile yıllardır süren davamın sebebi de annem. Ona bir şey söylenince bende film kopuyor. Bilerek hiç kimseyi kırmadım.

– Geçmişten annemin aldığı kürkler var, onları atmıyorum ama yeni kürk almıyorum. Hayvanların nasıl katledildiğini bildiğim için almıyorum…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler