Ana SayfaÜnlülerPınar Eliçe: Programımı Lerzan Mutlu Bitirdi!

İlgili Postlar

Pınar Eliçe: Programımı Lerzan Mutlu Bitirdi!

Pınar Eliçe: Programımı Lerzan Mutlu bitirdi! Uzun yıllardır ara verdiği sahne hayatına bomba gibi dönmeye hazırlanan Pınar Eliçe, katıldığı 2. Sayfa programında sözleri ile dikkat çekti. Sesiyle olduğu kadar cesur pozlarıyla da bir döneme damgasını vuran ünlü şarkıcı, bir dönem aynı kanalda program yaptığı Lerzan Mutlu yüzünden işinden olduğunu itiraf etti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Pınar Eliçe’nin Umre’ye Gitmesi Olay Oldu!

Pınar Eliçe: Programımı Lerzan Mutlu bitirdi!

Pınar Eliçe: Programımı Lerzan Mutlu bitirdi! Şarkılarıyla olduğu kadar bir döneme cesur pozlarıyla da damga vuran Pınar Eliçe, uzun yıllardır ara verdiği sahnelere geri dönmeye hazırlanıyor.

Bugün yayınlanan 2. Sayfa programının canlı yayın konuğu olan ünlü şarkıcı, çarpıcı itiraflarda bulundu. Bir dönem aynı kanalda program yaptığı Lerzan Mutlu tarafından işinden olduğunu itiraf eden ünlü şarkıcı, Amerika’da taktığı tektaş yüzünün fiyatıyla da dudak uçuklattı.

Evlendikten sonra ara verdiği sahne hayatına geri dönmeye hazırlanan Pınar Eliçe, “Menajerim 5 yıl boyunca ikna etmeye çalıştı. İstediğim koşullardaki çalışma ortamını buldum. Benim için profesyonellerle çalışmak, ekip çok önemliydi. Çalıştığım mekan, çalıştığın insanların işi bilmesi çok önemli.” sözleri ile sevenlerine müjde verdi.

Pınar Eliçe, uzun süredir ara verdiği sahnelere geri döneceğinin müjdesini verdi.
Pınar Eliçe, uzun süredir ara verdiği sahnelere geri döneceğinin müjdesini verdi.

Lerzan Mutlu kimdir?

Hiçbir suçum olmadan benim bir anda programım bitirildi

Yıllar önce yaptığı televizyon programı ani bir kararla bitirilen ve izleyicilerine veda fırsatı bile tanınmayan Pınar Eliçe, o günler yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“Lerzan Mutlu ile yorum yapmak istemiyorum. Beni ilgilendirmiyor. O günden sonra hiç konuşmadık.Kendisiyle alıp veremediğim yok. Herkesin yaşamı, düşüncesi farklı. Herkese başarılar diliyorum. Benim için hayattaki en önemli şey ekmekle oynanmaması. O dönem ben programdan ayrılmadım. Hiçbir suçum olmadan benim bir anda programım bitirildi.

Ben bunun nedenlerini sonradan öğrendim. Bunlar beni o dönemde küstürmüştü. O günü çok iyi hatırlıyorum. Bu süreç 1-2 aylık periyoda yayıldı. Burada belki Lerzan’ın da benim de suçum yok. Arada laflar gelip gitti. Birbirimize karşı doldurulduk. Tatsız bir süreçti, gergin ortamdı. O gün yaşanmaması gereken çirkin şeyler oldu. Ben orada işime çıkacakken bir sürü şımarıkça hareketler, bağırışlar, çağırışlar oldu. O gün hissettim. Sonrasında da programım bitirildi. Bu hiç etik değildi. Benim de bir adım var. Beni nasıl işe alırken oturup konuştularsa bana seyircilerimle vedalaşabilme şansı verilmeliydi. Benim de sevenlerim var. Onlarla vedalaşma imkanı vermediler.”

Lady Gaga’nın takılarıyla dün düzenlenen 91. Oscar Ödül Töreni’ne damga vurması hakkında konuşan Pınar Eliçe, “Amerika’ya gittiğimde 5 dakika 25 milyon dolarlık tektaş takmışlığım var.” itirafıyla dikkat çekti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler