Ana SayfaÜnlülerPınar Eliçe'nin Umreye Gitmesi Olay Oldu!

İlgili Postlar

Pınar Eliçe’nin Umreye Gitmesi Olay Oldu!

Cesur pozları ve güzel sesiyle bir döneme damgasını vuran ünlü şarkıcı Pınar Eliçe, umre giderek kutsal topraklara adımını attı. Kutsal topraklardan paylaşım yapan Pınar Eliçe, takipçileri tarafından tesettüre uymadığı sebebiyle eleştiri yağmuruna tutuldu. Pınar Eliçe eleştirilere nasıl yanıt verdi? Detaylar Haberimizde..

Cesur Pozlarıyla Bir Döneme Damga Vuran Pınar Eliçe Umreye Gitti

Bir zamanlar televizyon dünyasının en ünlü simalarından olan, 2008 yılında aldatılınca eşi Çetin Çapan’dan boşanan ve o boşandıktan sonra da ortalarda görünmeyen şarkıcı Pınar Eliçe, Umre görevini yerine getirmek için kutsal topraklara adımını attı. Kutsal topraklardan, ınstagram hesabına bol bol paylaşım yapan şarkıcı Pınar Eliçe, tesettürüne dikkat etmediği gerekçesiyle takipçileri tarafından çok eleştirildiğini görüldü.

Pınar Eliçe ile ilgili görsel sonucu

“Lütfen Yorumlarınızı Yaparken Daha Dikkatli Olun”

Yorumları okuyan ve değerlendiren şarkıcı Pınar Eliçe, kendisini eleştiren takipçilerine anındacevap verdi. Pınar Eliçe, “Güzel insanlar çok büyük bir yanılgı içerisinde olan sadece yorum yapmış olmak için yorum yapan bir kaç insan için bu bilgilendirme. Hac dönemi 2,5 ay önce bitmiştir. Ben Umre yapıyorum. Allah kabul ederse inşaallah hac da nasip olur ama lütfen yorumlarınızı yaparken daha dikkatli olun bi bırakın da yargıları neyin nasıl olacağını insan ağız tadıyla bir müslüman olarak Allah’a karşı görevimizi yapalım….Sevgiyle kalın…” diyerek paylaşım yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler