Ana SayfaÜnlülerDemet Şener'in Yeni Mesleği...

İlgili Postlar

Demet Şener’in Yeni Mesleği…

Demet Şener’in yeni mesleği! Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile boşanma davalarıyla gündem olan ünlü manken, yeni mesleği ile modaya uydu. Bir dönemin podyumlarda aranılan mankenlerinin başında gelen ünlü model, evlendikten sonra sadece özel defilelerde yer almaya başlamıştı. Röportajlarında bir süredir kendisine yönelik yaşamaya başladığını ifade eden ünlü mankenin yeni mesleği ne oldu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Demet Şener: İnşallah Bir An Önce Boşanırım!

Demet Şener’in yeni mesleği!

Demet Şener’in yeni mesleği! Bir dönem podyumların en çok aranılan mankenlerinin başında gelen ünlü model Demet Şener, İbrahim Kutluay ile evlendikten sonra sadece özel defilelerde yer almaya başlamıştı.

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile sansasyonel bir boşanma sürecinden geçen ve verdiği röportajlarda kendisine yönelik yaşamaya başladığının altını çizen Şener, modaya ayak uydurdu.

Demet Şener, kendisi için çok özel bu haberi sosyal medyasından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.
Demet Şener, kendisi için çok özel bu haberi sosyal medyasından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Demet Şener Kimdir?

14 yıldır yaptığım yogayı taçlandırmak istedim

Sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kendisi için çok özel bir haberi paylaştığını ifade eden eski manken Demet Şener, şu açıklamayı yaptı:

“Bu hafta sonu harika bir deneyim yaşadım. 6 ay sürecek olan temel yoga hocalığı eğitimim bu cumartesi günü başladı. 24 kişilik grubumuzla bu güzel yolculuğa çıktık. Hepimiz çok istekli ve heyecanlıyız. Kendi hocam da olan ve bize bu eğitimi veren canım Taner bana bu yolu açtığın için çok tesekkur ederim. 2019’a bu şekilde başlamaktan ayrıca çok mutluyum. 14 yıldır yaptığım yogayı taçlandırmak istedim. Gelişmekten, dönüşmekten ve hep daha ileriye gitmekten asla vazgeçmeyeceğim. Hayallerinizi ertelemeyin. Not: Haziran sonundan itibaren bir yerlerde yollarımız kesişir ve belki benimle yoga yaparken bulabilirsiniz kendinizi…”

Edvina’dan iş dünyasında intikam alacağı iddia edilmişti

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile olan 13 yıllık evliliğini bitirme sebebi olarak, ünlü basketbolcunun kendisini yogacı sosyetik güzel Edvina Sponza ile aldatması olarak göstermişti.

Eski manken Demet Şener; geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada yoga stüdyosu açacağını söylemiş, bu hareketi de yogacı Edvina Sponza’dan iş dünyasında intikam alacağı şeklinde yorumlanmıştı.

Demet Şener’in Bebek’te butik sahibi olan Edvina Sponza gibi moda sektörüne el atacağı da iddialar arasında yer almıştı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler