Ana SayfaÜnlülerDemet Şener: İnşallah Bir An Önce Boşanırım!

İlgili Postlar

Demet Şener: İnşallah Bir An Önce Boşanırım!

Demet Şener: İnşallah bir an önce boşanırım! Podyum dünyasının başarılı mankenlerinden Demet Şener, bir alışveriş merkezinde düzenlenen profesyonel makyaj teknikleri etkinliğine katıldı. Kendisini yakından görmek için gelen birçok hayranıyla birlikte keyifli vakit geçiren ünlü manken, etkinlik sonrasında magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Aşka kapısının açık olduğunu ifade eden ünlü manken Demet Şener, yeni yıldan en büyük beklentisi ile bir hayli şaşırttı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Demet Şener, Tahammülünün Olamayacağı Erkek Tipini Açıkladı..

Demet Şener: İnşallah bir an önce boşanırım!

Demet Şener: İnşallah bir an önce boşanırım! Podyum dünyasının en başarılı mankenlerinden birisi olan Demet Şener, önceki gün profesyonel makyaj teknikleri etkinliğine katılmak üzere bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Makyaj sanatçısı Rıfat Yüzüak ile birlikte profesyonel makyaj tekniklerini konuşmak üzere düzenlenen etkinliğe katılan ünlü manken, söyleşi sonrasında kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile olan 11 yıllık evliliğini bitiren ünlü manken Demet Şener, oldukça sancılı geçen boşanma süreci hakkında söyledikleriyle bir hayli şaşırttı.

Demet Şener, makyaj sanatçısı Rıfat Yüzüak ile birlikte bir etkinliğe katıldı
Demet Şener, makyaj sanatçısı Rıfat Yüzüak ile birlikte bir etkinliğe katıldı

Demet Şener Kimdir?

Beklemekten başka yapacak birşeyim kalmadı

Uzayan mahkeme süreci hakkında yorum yapan Demet Şener, “İnşallah bir an önce gerçekleşir. Ben de çok sıkıldım. Bu sürecin bitmesini sabırla bekliyorum, yapacak bir şeyim de kalmadı beklemekten başka.” diyerek kendisini ifade etti.

Demet Şener’in verdiği bu cevap üzerine magazin muhabirlerinin kendisine yönelttiği, “2019 yılından en büyük beklentiniz boşanmak mı?” sorusunu “Tabi ki yüzde yüz boşanmak olur.” şeklinde cevaplarken, sancılı geçen süreç hakkında şunları söyledi:

“Tabi ki yüzde yüz boşanmak olur. Üzerimde büyük bir yük ve ağırlık gibi. Önümü kesmesinden ziyade, boşansam aşk da dileyeceğim her şeyi de dileyebilirim ama önce boşanmam lazım.”

Yaptığı samimi açıklamalarla dikkat çeken ünlü manken, “Aşka kapılarınız kapalı mı?” sorusunu, “Aşka neden kapalı olsun. Aşk dünyanın en güzel şeyi.” şeklinde yanıtlayarak açık kapı bıraktı.

O kişi bir yerde çıkacak karşıma

Daha önce verdiği bir röportajda çocuklarına dönük yaşadığını itiraf eden Demet Şener, aşktan beklentilerini şöyle açıklamıştı:

Aşka hâlâ, ısrarla inanıyorum. Kendimi kapatan biri değilim. İki sene oldu artık. Tabii öncelikle şu dava sürecimin bitmesi, kafamın da rahatlaması lazım. O zaman yeni bir sayfayı daha rahat açabilirim. Şu an çocuklarıma dönük, evimde yaşıyorum. Hesap yapmıyorum, o kişi bir yerde çıkacak karşıma. Yeter ki düzgün biri olsun, gerçek bir sevgi olsun.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler