Ana SayfaÜnlülerDemet Şener, Tahammülünün Olamayacağı Erkek Tipini Açıkladı..

İlgili Postlar

Demet Şener, Tahammülünün Olamayacağı Erkek Tipini Açıkladı..

Ünlü model Demet Şener, Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlamaya çalışırken, tahammül edemediği erkek tiplemesine istinaden çok önemli açıklamalarda bulundu, detaylar Haberimizde..

Ece Erken İle Demet Şener Barıştı Mı?

Demet Şener: “Bu Tip Bir Erkeğe Hiç Tahammül Edemem..”

Bir döneme sansasyonel boşanma hikayeleri ile damga vuran Demet Şener ile İbrahim Kutluay çifti, magazin haberleri‘nde sık sık yer almışlardı. Ünlü model Demet Şener, eski eşi sporcu İbrahim Kutluay ile kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açmış ve bu uğurda yorulmadan savaşmıştı. Uzun bir aradan sonra ekran kariyerine geri dönme kararı veren Demet Şener, güzelliği ve çarpıcı açıklamalarıyla gündemde yer almaya devam ediyor.

Demet Şener Kimdir?

Demet Şener: “Seçersem Çok Üzülürüm..”

Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlamaya çalışan Demet Şener, kısa da bir açıklama yaptı. “Dar paça pantolonun altına çorapsız ayakkabı giyen erkeklere hiç tahammül edemiyorum. Korkunç duruyor. Ayakkabı içine çorap giyilmesi gerek. Hiç şık değil” sözleriyle dikkat çekti.  Şener, “Bu tip erkeği seçersem çok üzülürüm” dedi. Yeni yıldan herkese aşk dileyen Demet Şener “Sevgiliniz bu tarzda giyinirse ne yapacaksınız?” sorusuna da, “Beni beğenen kişinin bu sözlerden sonra öyle geleceğini sanmam, Bu tip bir erkeği seçersem de çok üzülürüm.” ifadeleriyle cevap verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler