Ana SayfaÜnlülerBeren Saat'ten Şok Hamle!

İlgili Postlar

Beren Saat’ten Şok Hamle!

Beren Saat’ten şok hamle! Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Kenan Doğulu ile boşanacaklarına dair iddiaları kuvvetlendiren Beren Saat, şok bir hamle yaptı. Geçtiğimiz hafta vefat eden sevgilisine seslenen ünlü oyuncu, bu haftaya eşi Kenan Doğulu ile olan bütün fotoğraflarını silerek başladı. Eşiyle sadece 2015 yılında çekilmiş bir fotoğrafını bırakan Beren Saat, o paylaşımdaki hangi ayrıntıyla dikkat çekti? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Beren Saat İle Kenan Doğulu Boşanıyor Mu? Kenan Doğulu’dan Açıklama Geldi!

Beren Saat’ten şok hamle!

Beren Saat’ten şok hamle! Geçtiğimiz hafta 35. yaş gününe özel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çeken Beren Saat, magazin gündeminin baş köşesine oturmuştu.

Ünlü oyuncunun 35. yaş gününü “Yaşadığım en karanlık gün” sözleriyle ifade etmesi, bir süredir eşi Kenan Doğulu ile haklarında çıkan boşanacakları iddialarını kuvvetlendirmişti.

Hakkında çıkan haberler karşısında sessizliğini koruyan ünlü oyuncu Beren Saat, bugün sosyal medya hesabından yaptığı hamle ile oldukça şaşırttı.

Eşi Kenan Doğulu ile olan tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından silen Beren Saat, sadece 2015 yılında Doğulu’nun kardeşi Canan Doğulu tarafından çekilmiş bir fotoğrafı bırakması ile dikkat çekti.

Geçtiğimiz yıllarda eşinin doğumgününü sosyal medya hesabından yaptığı romantik paylaşımlarla kutlayan ünlü sanatçı Kanan Doğulu, bu yıl herhangi bir paylaşım yapmayarak haklarında çıkan söylentiler karşısında sessizliğini korumuştu.

Beren Saat, bu fotoğraf haricinde eşi Kenan Doğulu ile olan tüm fotoğraflarını tek hamlede sildi.
Beren Saat, bu fotoğraf haricinde eşi Kenan Doğulu ile olan tüm fotoğraflarını tek hamlede sildi.

Beren Saat kimdir?

Bence hayatımın ikinci yarısı daha güzel olanı olacak

Beren Saat’in evliliğinde kriz yaşandığı iddiaları yaptığı şu paylaşımla ayyuka çıkmıştı:

“Bugün bir yaşıma daha girdim! İnsanların yaş aldıkca ne kadar acımasız olabildiği gerçeğiyle; hepsinin aslında aynı kusursuz bebek olarak Dünya’ya geldiği bilgisi arasında bocalamaktayım. Bir yandan kollektif bir aşkta yüzdüğüm, bir yandan en yakınımda nefreti hissettiğim bu yaş günümde artık ağlamayı aşmış, gelene gülmekteyim. Ayak bastığım en karanlık doğum günüm olduğunu düşündüğüm anda Efe’yle şarkımız Hero çalınca birden mutfaktaki radyoda, ruhuma yeniden ışık yayıldı.

Bence hayatımın ikinci yarısı daha güzel olanı olacak; yaşamın benim için inci gibi sıraya dizdiği travmalardan sonra bunu bekliyor, bunu umuyorum. Bir direniştir yaşamak ve bir akıştır aynı zamanda; bir kabulleniştir, parçalanıştır, bütünlenip yeniden doğuştur; bir serzeniştir yaşamak; ani bir yüzleşmedir, yeniden tanışmadır, yolun yarısında baştan başlamadır; deli derlercesine bir gülüştür; insan incitememektir şahsi incinmişliklerinden ötürü; bir dinleyiştir vaaz vermeden, ikna oluştur sual etmeden; bir diz çöküştür eşilebildiğince ve fakat dimdik bir inanıştır da yaşamak; öyle bir seviştir ki herkesi olduğu gibisine… İyi ki varsınız, iyi ki doğduk!”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler