Ana SayfaDedikoduBeren Saat İle Kenan Doğulu Boşanıyor Mu? Kenan Doğulu'dan Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Beren Saat İle Kenan Doğulu Boşanıyor Mu? Kenan Doğulu’dan Açıklama Geldi!

Ünlü popçu Kenan Doğulu ile Beren Saat Çifti 2014 yılında dünya evine girmişlerdi. Mutlu bir evlilikleri olduğu bilinen çiftin boşanıyorlar mı sorusu bir kaç gündür gündeme oturdu. Beren Saat’in doğum gününde yaptığı paylaşım çiftin boşanacakları yönünde konuşmaları alevlendirmişti. Beren Saat, boşanacakları yönündeki dedikodulara bir açıklama getirmezken, Kenan Doğulu’dan açıklama geldi.

Beren Saat kimdir?

Kenan Doğulu’dan Açıklama Geldi!

Beren Saat’in yıllar önce ilk aşkı Efe Güray’ı acı bir kaza sonucu kaybetmesinden 15 yıl sonra onu sosyal medya hesabından anması, çiftin ayrılıyorlar mı? dedikodularını beraberinde getirdi. Saat, 35. yaş gününde yaptığı paylaşımdan sonra suskunluğunu korurken Kenan Doğulu boşanma konusuna açıklık getirdi.

Kenan Doğulu kimdir?

KENAN DOĞULU İLİŞKİMİZDE SORUN YOK!

Kenan Doğulu önceki akşam Maslak’ta bir mekandan çıktığı sırada objektiflere yakalandı ve basın mensuplarının sorularına cevap veren Doğulu, Beren Saat ile ilişkilerinde bir sorun olmadığını ve ayrılmayacaklarını söyledi. Doğulu, kimin neye dayanarak bu dedikoduları çıkardıklarını anlam veremediğini söyleyen sanatçı ‘boşanmıyoruz’ dedi ve son noktayı koydu.

 Kenan Doğulu’nun Ailesinden Beren Saat Paylaşımı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler