Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan Yeni Albüm Müjdesi!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Yeni Albüm Müjdesi!

Demet Akalın’dan yeni albüm müjdesi! Şarkılarıyla listelerin baş köşesinde yer alan ünlü popçu Demet Akalın, yeni albümünün müjdesini verdi. Hit olan şarkılarıyla Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden olan Demet Akalın, yeni albümünü ne zaman dinleyicisi ile buluşturacak? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Demet Akalın: Ece Erken Umrumda Bile Değil!

Demet Akalın’dan yeni albüm müjdesi!

Demet Akalın’dan yeni albüm müjdesi! 1996 yılında mankenlikten şarkıcılığa çıkarttığı Sebebim albümüyle geçiş yapan Demet Akalın, 23. yılına özel yepyeni bir albümün müjdesini verdi.

Renkli hayatı, dobra açıklamaları ve başarılı şarkı seçimleri yaptığı her albümüyle satış rekorları kıran Türk Pop Müziğinin kraliçesi Demet Akalın, merakla beklenen yeni albümü için geri sayıma başladı. 

Müzik kariyerinin 23. yılında 11. albümünü hayranları ile buluşturmaya hazırlanan ünlü şarkıcı, 2019 yaz sezonuna şarkılarıyla damga vurmaya hazırlanıyor.

Çıkış tarihi için doğum gününü seçti

Albümünün çıkış tarihi için daha önceki albümlerinde olduğu gibi doğum günü olan 23 Nisan’ı seçen Demet Akalın, yeni albümü için 15 şarkı hazırladı.

Daha önce yaptığı 10 albüm, 3 single ve 2 maxi single ile hit şarkılara imza atan ünlü şarkıcı, yepyeni albümünde de çok sevilen “giderli” tarzını devam ettirecek.

Her zamanki tarzının dışında rap ve arabesk şarkılarla sürpriz yapacak olan Demet Akalın, yepyeni şarkılarını sevenleriyle buluşturduktan sonra büyük bir konser maratonuna başlayacak.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yeni albümünü 23 Nisan'da müzikseverler ile buluşturacak.
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yeni albümünü 23 Nisan’da müzikseverler ile buluşturacak.

Demet Akalın kimdir?

Albümü çıkmadan 100’e yakın konser anlaşması yaptı

Henüz albümü çıkmadan önümüzdeki haftalarda başlayacak 100’e yakın konser anlaşması yapan ünlü şarkıcı Demet Akalın, rakiplerine atacağı büyük fark ile oldukça konuşulacak.

2019 yaz sezonunda başta Bodrum, Çeşme, Kuşadası, Antalya, Ayvalık ve Yalova olmak üzere 85 konser anlaşması yapan ünlü şarkıcı, sevenleriyle hasret giderecek.

Bu tempoya yıllardır alışkınım

Çalışkanlığı ile göz önünde olan Demet Akalın, bu yoğun tempoya ayak uydurmak için beslenmesine ve yaşantısına dikkat ettiğini söyledi. 

Konserleriyle tüm Türkiye’yi dolaşmaya ve sevenleri ile buluşmaya hazırlanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, şunları söyledi:

“İşimi çok severek yaptığım ve bu tempoya yıllardır alışık olduğum için problem olmayacak.” 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler