Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu'nun Annesinden Şaşırtan Boşanma Açıklaması

İlgili Postlar

Kenan Doğulu’nun Annesinden Şaşırtan Boşanma Açıklaması

Kenan Doğulu’nun annesinden şaşırtan boşanma açıklaması. Bir süredir boşanacakları konuşulan Beren Saat – Kenan Doğulu çifti hakkında Serpil Doğulu şaşırtan bir açıklama yaptı. Beren Saat’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım magazin gündemini karıştırırken, anne Serpi Doğulu konu hakkında neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Beren Saat İle Kenan Doğulu Boşanıyor Mu? Kenan Doğulu’dan Açıklama Geldi!

Kenan Doğulu’nun annesinden şaşırtan boşanma açıklaması

Kenan Doğulu’nun annesinden şaşırtan boşanma açıklaması. Kenan Doğulu’nun eşi Beren Saat’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, ünlü çiftin boşanacakları iddialarını peşi sıra getirmişti.

Ünlü oyuncu Beren Saat, geçtiğimiz hafta 35. yaş gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlamış ve vefat eden sevgilisine yaptığı şu gönderme ile oldukça dikkat çekmişti:

“Bugün bir yaşıma daha girdim! İnsanların yaş aldıkca ne kadar acımasız olabildiği gerçeğiyle; hepsinin aslında aynı kusursuz bebek olarak Dünya’ya geldiği bilgisi arasında bocalamaktayım. Bir yandan kollektif bir aşkta yüzdüğüm, bir yandan en yakınımda nefreti hissettiğim bu yaş günümde artık ağlamayı aşmış, gelene gülmekteyim. Ayak bastığım en karanlık doğum günüm olduğunu düşündüğüm anda Efe’yle şarkımız Hero çalınca birden mutfaktaki radyoda, ruhuma yeniden ışık yayıldı.

Bence hayatımın ikinci yarısı daha güzel olanı olacak; yaşamın benim için inci gibi sıraya dizdiği travmalardan sonra bunu bekliyor, bunu umuyorum. Bir direniştir yaşamak ve bir akıştır aynı zamanda; bir kabulleniştir, parçalanıştır, bütünlenip yeniden doğuştur; bir serzeniştir yaşamak; ani bir yüzleşmedir, yeniden tanışmadır, yolun yarısında baştan başlamadır; deli derlercesine bir gülüştür; insan incitememektir şahsi incinmişliklerinden ötürü; bir dinleyiştir vaaz vermeden, ikna oluştur sual etmeden; bir diz çöküştür eşilebildiğince ve fakat dimdik bir inanıştır da yaşamak; öyle bir seviştir ki herkesi olduğu gibisine… İyi ki varsınız, iyi ki doğduk!”

Serpil Doğulu, basının yoğun ilgisi karşısında zor anlar yaşadı.
Serpil Doğulu, basının yoğun ilgisi karşısında zor anlar yaşadı.

Kenan Doğulu kimdir?

Yorgun ve söylentilerden dolayı üzgün

Türk popunun en başarılı sanatçılarından birisi olan Kenan Doğulu, önceki akşam 25. sanat yılına özel verdiği konserde kendisini izlemeye gelen hayranlarını büyüledi.

Son günlerde eşi Beren Saat ile boşanacaklarına dair iddialarla günden olan Kenan Doğulu, konser sonrasında kendisini görüntülemek isteyen magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlamak istemedi. Ünlü sanatçı adına açıklama yapan ekibi, “Yorgun ve söylentilerden dolayı üzgün. Açıklama yapmak istemiyor.” ifadesini kullandı. 

Kendileri daha iyi bilir

Kenan Doğulu’nun konserini en önden izleyen annesi Serpil Doğulu, muhabirlerin boşanacaklarına dair iddialarla ilgili soruları üzerine yaptığı açıklama ile oldukça dikkat çekti.

Basının yoğun ilgisi karşısında şaşıran anne Serpil Doğulu, çıkan haberler ile ilgili olarak “Ben bilmiyorum, onlar kendileri daha iyi bilir. Sizler de bu konuları daha iyi bilirsiniz.” ifadesiyle şaşırttı. 

Ünlü sanatçının bu güne kadar hiçbir konserini kaçırmayan oyuncu eşi Beren Saat’in, Doğulu’nun yaklaşık 6 aydır hazırlandığı bu özel konsere gelmemesi iddiaları güçlendirdi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler