Ana SayfaÜnlülerMehmet Akif Alakurt'a Sevda Demirel Destek Çıktı!

İlgili Postlar

Mehmet Akif Alakurt’a Sevda Demirel Destek Çıktı!

Mehmet Akif Alakurt’a Sevda Demirel destek çıktı! Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile eleştirilerin hedefi olan ünlü oyuncuya Sevda Demirel sahip çıktı. Bir dönem dizilerin aranılan oyuncusuyken mesleğini bırakan Mehmet Akif Alakurt, neden Türk kadınını aşağılayan ifadeler kullandı? Sevda Demirel bu sözlere nasıl destek çıktı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Burcu Esmersoy’a, Mehmet Akif Alakurt İçin Hesap Sorarken Tokat Gibi Yanıt Geldi!

Mehmet Akif Alakurt’a Sevda Demirel destek çıktı!

Mehmet Akif Alakurt’a Sevda Demirel destek çıktı! Bir dönem dizilerin aranılan oyuncusu olan Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. 

Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından yaptığı “Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve hep ‘Ben de öyle düşünüyorum’ diyen. Zamanla esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin.” sözleri ile eleştirileri yağmuruna tutulmuştu. 

Yaptığı paylaşım sonrası eleştiri yağmuruna tutulan Mehmet Akif Alakurt'a Sevda Demirel sahip çıktı.
Yaptığı paylaşım sonrası eleştiri yağmuruna tutulan Mehmet Akif Alakurt’a Sevda Demirel sahip çıktı.

Mehmet Akif Alakurt kimdir?

Sevda Demirel çıkışıyla şoke etti

Bugün yayınlanan 2. Sayfa programının canlı yayın konuğu olan Sevda Demirel, oyuncu Mehmet Akif Alakurt’un yaptığı çıkışa destek olarak şaşırttı.

Ünlü oyuncunun yaptığı Türk kadınını aşağılayan paylaşımı haklı bulan Sevda Demirel, “Türk kadınları bu yanlışları yapıyor, ben de zamanında yaptım ve terk edildim. Mehmet Akif Alakurt haklı ve doğru söylüyor.” açıklamasını yaptı. 

2011 yılında Best Model seçildikten hemen sonra kariyerine oyuncu olarak devam eden Mehmet Akif Alakurt, daha önce de agresif tavırları yüzünden gündem olmuştu.

2008 yılında başrolünü Cansu Dere ile paylaştığı Sıla dizisinde yer alan Mehmet Akif Alakurt, sete geç kaldığı iddiasıyla Dere’nin üzerine yürüyerek dizinin erken final yapmasına sebep olmuştu.

Yine aynı dizinin setinde kostüm şefini darp ve tehdit ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan ünlü oyuncu, 2013 yılında da Fatih dizisinin setinde çalışan bir görevliye kılıçla saldırmıştı.

2017 yılında rol aldığı Adanalı dizisinin takipçileriyle sosyal medya hesabından tartışmaya giren Alakurt, bir takipçisine “Yüzde 70’i o…pu çocuklarından ibaret bir kitledir ‘Adanalı’ seyircisi.” sözleri ile tepki görmüştü.

Agresif tavırları yüzünden sektörde sıkıntı yaşayan Mehmet Akif Alakurt, oyunculuğu bırakıp Kaş’ta bir dağ evine yerleşmişti.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler