Ana SayfaÜnlülerEzgi Mola Sır Gibi Sakladığı Sevgilisi İle İlk Defa Görüntülendi

İlgili Postlar

Ezgi Mola Sır Gibi Sakladığı Sevgilisi İle İlk Defa Görüntülendi

Kısa bir zaman önce kendi YouTube kanalını kuran başarılı oyuncu Ezgi Mola, yaklaşık 5 aydır beraber olduğu sevgilisi Mustafa Aksakallı ile ilk defa el ele görüntülenerek Magazin gündeminde bomba gibi düştü. Detaylar Haberimizde..

Ezgi Mola Fotoğrafını Çeken Hayranlarına Neden Sitem Etti?

Ezgi Mola Sır Gibi Sakladığı Sevgilisi İle İlk Defa Görüntülendi

Bir kaç ay öncesinde birlikte olduğu öne sürülen işletmeci Mustafa Aksakallı ile ilgili gelen sorulara, net bir cevap vermeyen ünlü oyuncu Ezgi Mola, “Şu an için sadece görüşüyoruz, pek bişey söyleyemem, Bir gün beraber ve yan yana görürseniz bizi o zaman çekebilirsiniz.” diyerek magazin habercilerini geçiştirmişti.

Ezgi Mola Kimdir?

Genelde nerde görse Magazin gazetecilerini ve habercileri kırmayarak çok kısa da olsa sohbet etmeye çalışan Ezgi Mola 5 aydır birlikte olduğu işletmeci Mustafa Aksakallı ile geçtiğimiz akşam Kenan Doğulu konserini birlikte izledi ve çıkışta magazin habercilerine yakalandı. Güzel oyuncu sadece gülümsemekle yetinirken İşletmeci Mustafa Aksakallı,  “Artık Kenan’ın en sevdiğim şarkısı ‘Kandırdım nazlı yari Sonunda çılgın sözlerle’. Bu aralar dilimden düşmüyor” ifadelerini kullandı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler