Ana SayfaDizilerNöbet Dizisi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

İlgili Postlar

Nöbet Dizisi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Ocak ayında Show TV’de seyirciyle buluşacak olan Nöbet dizisi, hem hikayesi hem oyuncu kadrosuyla ilgi çekti. Show TV’de ekrana gelecek olan, yapımcılığını Pana Film’in üstlendiği yeni dizi Nöbet’in uzun zamandır merakla beklenen oyuncu kadrosu netleşti. Yeni sezonun en iddialı dizilerinin arasına girmeyi hedefleyen Nöbet dizisinin başrollerinde Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İbrahim Kendirci, Kaan Sevi, Tuncay Beyazıt ve Kürşat Alnıaçık yer alıyor.

Nöbet Dizi Konusu…

Nöbet dizisi bir asker dizisi olarak ekrana gelecek. Dizinin çekimlerinde karakol olarak kullanılan eski binaya 100 kişilik yatakhane, yemekhane ve eğitim alanları yapıldı…

Nöbet dizisi Ocak ayında Show TV’de izleyicileriyle buluşacak!

Necati Şaşmaz yapımcılığında gerçekleşecek olan dizi için Antalya’da adeta yeni bir kasaba kuruldu. Dizinin çekimlerinde karakol olarak kullanılan eski binaya 100 kişilik yatakhane, yemekhane ve eğitim alanları yapıldı. Çekimlerde kullanılması için askeri araçlar, helikopter ve askeri teçhizatlar temin edildi. Dizi Antalya Elmalı’da çekilecek. Nöbet dizisi Ocak ayında Show TV’de izleyicileriyle buluşacak!

Nöbet Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Saygın Soysal (Jandarma Yüzbaşı Murat Soylu)  Nöbet Murat Soylu:

Saygın Soysal Mayıs 1982 Ankara doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro mezunu olan Saygın Soysal ilk olarak oyunculuk deneyimine 2005’de başlamıştır. Saygın Soysal 2007 de Asi dizisine Aslan karakterini vermesi ile tanınmıştır.

Saygın Soysal Kimdir?

Yurdaer Okur (Nöbet Jandarma Binbaşı Barış Kalender):

1974’de Samsun’da doğan oyuncu Yurdaer Okur 44 yaşının içindedir. Ankara Hacettepe Üniversitende  Tiyatro bölümünü okuyan Yurdaer Okur son dönemde Yeter dizisinde Doktor Yekta karakteri ile tüm Türkiye’de tanınmıştır.

Yurdaer Okur Kimdir?

Deniz Bolışık (Nöbet Ayşe Kalender):

Deniz Bolışık son olarak Kanatsız Kuşlar dizisinde Nefise karakterine hayat vermiş ve çok beğenilmiştir. Deniz Bolışık temmuz 1982 Ankara doğumludur ve 36 yaşındadır. Hacettepe Devlet Konservatuvarı oyunculuk mezunudur.

Deniz Bolışık Kimdir?

Ziya Cevran

Kürşat Alnıaçık?

İbrahim Kendirci

İbrahim Kendirci 9 Eylül 1986 Gaziantep doğumludur ve 33 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Konservatuar mezunu oyuncu İbrahim Kendirci ilk olarak 2006 yılında Pars Kiraz Operasyonu filmi ile oyunculuğa başlamıştır.

 

İbrahim Kendirci Kimdir?

Kaan Sevi Kimdir?

Adı Efsane dizisinde Ali karakteri ile çok beğenilmiştir. Kaan Sevi nisan 1995 doğumludur ve 24 yaşındadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunudur.

Tuncay Beyazıt:

Tuncay Beyazıt 1964 doğumludur ve 55 yaşındadır. Tuncay Beyazıt Türk sinemasının önemli deneyimleri arasındadır. Haldun Dormen tiyatrosunda tiyatroya başlayan Tuncay Beyazıt Nizama Adanmış Ruhlar dizisinde hayat verdiği Selim karakteri ile görmüştür.

Tuncay Beyazıt Kimdir?

Kürşat Alnıaçık:

Kürşat Alnıaçık son dönemde bir çok diziye katkı sağlamış önemli bir oyuncudur; Kürşat Alnıaçık Kara Sevda; Diriliş Ertuğtul ve İsimsizler gibi önemli aksiyon dizilerinde rol almıştır. Kürşat Alnıaçık 1962 doğumludur ve 57 yaşındadır.

Kürşat Alnıaçık Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler