Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler'de Sürpriz Evlilik!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’de Sürpriz Evlilik!

Ufak Tefek Cinayetler 42. bölüm bu akşam yayınlandı. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Başkomiser Sarmaşık ahalisini fena sarsıyor. Artık Merve, Oya ve Pelin için kaçacak yer kalmıyor. Oya’nın oynadığı cinayet oyununu fark eden Kerim onu Serhan’a ihanet etmeye zorluyor. Ayrıca Kerim, Merve’yi buluyor. Aşk bir kez daha kendini gösteriyor. Pelin ise Taylan’la hapis yatmaktan korkuyor. Emre’nin ‘Seni kurtarabilirim’ sözü ile Pelin çok önemli bir yol ayrımına giriyor. Merve ise Aksak olmaktan hiç olmadığı kadar uzaklaşıyor. Haberimizden Ufak Tefek Cinayetler 42. Son bölüm izleme sayfasına ulaşabilirsiniz. İşte Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile ilgili son gelişmeler…

Ufak Tefek Cinayetler’in son bölümünün yayınlanmasından hemen sonra 43. yeni bölümden ilk görüntülere yer verildi. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Kerim, Oya’nın Arzu’nun katil olduğunu bildiğini öğreniyor. Oya’ya giderek, Arzu’yu öldürenin o olduğunu söyleyerek ona hizmet etmesini istiyor. Kerim’in ilk istediği de Serhan’la ilgili oluyor. Ayrıca Merve uzun bir aradan sonra Kerim’in onu bulması ile ortay çıkıyor. Pelin ise Emre’nin kaçış teklifi ile ciddi bir ikilemde kalıyor. Peki Ufak Tefek Cinayetler dizisi 42. son bölümde neler yaşandığını haberimizden bulabilirsiniz. İşte 42. bölüm özeti…

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Ufak Tefek Cinayetler 43.yeni bölüm fragmanı yayınladı mı?

Ufak Tefek Cinayetler 43.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlandığı andan itibaren aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Bu hafta neler yaşandı?

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Arzu’nun gizemli ölümü, Sarmaşık sakinlerini dağ evinde buluşturuyor. Görünürde alabildiğine duygusal, masum bir anma buluşması. Mehmet, Arzu’nun intikamını almak için orada. Diğerlerinin de hiç de masum olmayan başka hesapları var. Ancak davetsiz bir misafir ansızın çıkageliyor ve hepsini gafil avlıyor! Bütün suçlar ortalığa saçılıyor. Yaptıkları herşeyin nihayet cezasını çekecekler. Merve’nin özlemiyle yanıp tutuşan Kerim, var gücüyle Merve’yi bulmaya çalışıyor ve yaşadıkları aşktan yola çıkınca buluyor! Hiç vakit kaybetmiyor, kraliçeyle buluşmak için.

Yeni bölüm ne zaman?

Oyuncu kadrosunu; Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi güçlü oyuncuların oluşturduğu Ufak Tefek Cinayetler 43.bölümüyle 27 Kasım Salı günü saat 20:00’da Star TV ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler