Ana SayfaDizilerKadın Dizisinde Mutlu Eden İşbirliği!

İlgili Postlar

Kadın Dizisinde Mutlu Eden İşbirliği!

Türkiye’nin en sevilen temizlik markalarından “Finish” ve reyting rekorları kırmaya devam eden FOX’un “Kadın” dizisi ortak bir reklam filmi çekerek, büyük bir iş birliğine imza attı.

Senaryoya yedirilen bulaşık deterjanı markası, hem şahane bir reklam yaptı, hem de Bahar’ı mutlu etti!

Hastaneden evine gelen Bahar’a sürpriz, Enver’den geldi.Önce çocuklarla markete giden Enver’in Finish bulaşık deterjanını gören Doruk’a “Sizin bulaşık makineniz yok ki” demesiyle başladı reklam.

Marketin kasasında 100 TL üstü alışverişe çekiliş kampanyasını duyan Doruk, katılmak için ısrar etti dedesine. Formu doldurduktan sonra çocuklar çarkıfeleki döndürdü ve Finish’ten bulaşık deterjanı kazandı.Ancak evlerinde bulaşık makinesi yoktu! Eve getirilen deterjanlar köşede dururken, Enver Dede bulaşık makinesi taşıyan adamlarla çıkageldi.

Bir komşularının ikinci el bulaşık makinesini aldığını söyledi. Oysa sonradan anlaşıldı ki kendi evlerindeki bulaşık makinesini Bahar mutlu olsun diye getirtmişlerdi.

Dizinin bu bölümünnde reklam arası verildi ama reklam da diziden bir sahne gibiydi. Bahar ve çocuklar, akşam keyfini bulaşık makinelerinin heyecanı ile geçiriyordu. Tabii baş rolde deterjan vardı.

“Kadın” dizisinin içerisinde yer alan bir sahneden esinlenildi.

Türk kadınlarının günlük hayatlarını kolaylaştıran ve mükemmel bir temizlik sağlayan, getirdiği yenilikler ile her zaman alanında öncü olan “Finish” ile “Kadın” dizisi iş birliğinde çekilen reklam filmi için alışagelmişin dışında bir kurgu seçimi yapılarak “Kadın” dizisinin içerisinde yer alan bir sahneden esinlenildi.

Yönetmen koltuğunda İlkay Kopan’ın oturduğu reklam filminin müzikleri de Sezen Aksu tarafından bestelendi.

Tüm ekip kampanyayı kutladı.

Reckitt Benckiser ve FOX yöneticileri, MEDYAPIM kurucusu Fatih Aksoy, “Kadın” dizisinin uygulayıcı yapımcısı Suzan Sümeli, dizi oyuncuları Özge Özpirinçci, Feyyaz Duman, Ece Özdikici, Gökçe Eyüpoğlu, Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol ve Ahu Yağtu ile geçtiğimiz akşam Alancha Restaurant’ta bir araya gelerek, başarılı kampanyayı kutladı.

Beraber akşam yemeği yiyen ekip, dizinin yeni bölümünü de birlikte izledi. “Kadın” dizisinde “Bahar” karakterine hayat veren ve “Bahar” karakteri üzerinden uyarlanan reklam filmi senaryosu için katkılarını esirgemeyen başarılı oyuncu Özge Özpirinçci: “Reckitt Benckiser ile çok güzel bir iş birliğine imza atmış olduk. Dizimizdeki entegrasyonu ve reklam
filmimizi bu akşam ilk defa tüm ekiple beraber izledik. Çok güzel bir proje oldu. Umarız izleyicilerimiz de beğenirler.” diyerek projeyle ilgili heyecanını dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler