Ana SayfaDedikoduMüge Anlı'da Dehşete Düşüren Açıklama!

İlgili Postlar

Müge Anlı’da Dehşete Düşüren Açıklama!

ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Müge Anlı’nın programında, kızını bulmak için Anlı’dan yardım isteyen 30 yaşındaki anne Aycan Gezer, “Kızımı kaçırdılar. Eşim kaçıranların evine gidip kızımı almak istedi. Orada kocamı pompalı tüfekle öldürdüler.” ifadelerinde bulundu.

Gaziantep’te meydana gelen Ercan Gezer cinayeti Müge Anlı’da masaya yatırıldı. 30 yaşında olan anne Aycan Gezer, kızını bulmak için Müge Anlı’dan yardım istedi.

“Kocamı Pompalı Tüfekle Öldürdüler”

İddialara göre; Gaziantep’li Gezer Ailesi’nin 14 yaşında olan küçük kızı Sevil, 2 Kasım günü Uğur Dişli isimli kişi tarafından kaçırıldı. Baba Ercan Gezer, kızını bulmak için Uğur Dişçi’nin evine gitti. Kızını alıp evine getireceğini düşünen baba, Uğur Dişçi’nin akrabaları tarafından pompalı tüfekle ateş edilerek öldürüldü. Baba Gezer’in ölümünden sonra arkada hamile eşi ve 3 çocuğu kaldı. Programda olanları anlatan Aycan Gezer, “Kızımı kaçırdılar. Eşim kaçıranların evine gidip kızımı almak istedi. Orada kocamı pompalı tüfekle öldürdüler.” ifadelerinde bulundu. Anne Aycan Gezer, korktuğunu ve küçük Sevil’in de başına kötü bir şey gelmesinden endişe ettiğini dile getirdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler