Ana SayfaDizilerKızım Dizisi 10. Bölüm 3. Fragmanı Geldi!

İlgili Postlar

Kızım Dizisi 10. Bölüm 3. Fragmanı Geldi!

Kızım 10. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Kızım yeni bölümde Demir gitmeye hazırlanan Candan’ın önünü kesiyor ve ona ihtiyacı olduğunu tek başına bunların üstesinden gelemeyeceğini söylüyor. Gözyaşı döken Demir, Candan’a sıkıca sarılıyor.

Kızım 10. bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Demir çok çaresiz!

TV8 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kızım dizisinin 10. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Yeni yayınlanan fragmanda Demir, taksiciliğe başlıyor. Candan yurtdışına gitme planları yaparken; Demir, Candan’ın gitme nedenini öğreniyor. Candan’ı gitmemesi için ikna etmeye çalışan Demir, Öykü’nün ve kendisinin yanında olmasına ihtiyacı olduğunu dile getiriyor.

Kızım cuma akşamı yayınlanacak 10. yeni bölüm 2. fragmanı ile ekranlara geldi. Kızım yeni bölüm fragmanında, Demir ve Öykü bir daha ayrılmamak üzere birbirine kenetlenmişken, Asu’nun annesiyim diye çıka gelmesi baba kızı oldukça şaşırtır. Peki; Öykü’yü okuldan alan Asu, Öykü’yü nereye götürüyor. Yeni bölümde cevap bulacak soru dizi severler tarafından oldukça merak ediliyor.

Kızım, yeni bölüm fragmanında; şok eden gelişmeler yaşanıyor. Asu, Öykü’nün karşısına çıkıyor. Öykü’ye annesi olduğunu ve kendisini almaya geldiğini söylüyor. Peki; Asu, Öykü’yü alabilecek mi? Baba kız birbirlerine bu kadar alışmışken ayrılık mı yaşanacak? Yeni bölümde neler olacak? Son bölüme Asu’nun kızı Öykü ile karşı karşıya gelmesi damga vurdu. Demir, Öykü’nün hastane masraflarını karşılamak için çabalarken, Cemal, Demir’i köşeye sıkıştırmak için tehlikeli tuzaklar peşindedir. Öykü ise yavaş yavaş ilerleyen, hareketlerini kısıtlayan hastalığı ile başa çıkmaya çalışmaktadır. Dizi son bölümü ile yine izleyicisini ekran başına kilitlemeyi başardı. Bu başarı reyting sonuçlarına da yansıdı. Son bölümü ile hem güldüren hem hüzünlendiren dizi Reyting sonuçlarında 16 Kasım raporuna göre 4. sırada yer aldı.

Kızım son bölümde;

Demir, Öykü’nün hastalığını öğrenir ve bu Demir için dönüm noktası olur. Artık Demir için zorlu bir hayat savaşı başlamıştır. Demir’in önce bir yerlerden para bulması lazımdır. Para bulmak için çabalayan Demir, kendini Cemal’in büyük tuzağının içinde bulur. Bu tuzaktan da şans eseri kurtulmayı başaran Demir, yüklü bir paranında sahibi olur. Candan, Öykü’nün hastalığını öğrendikten sonra derin bir açmazda bulur kendini. Candan’ın hissettiği acı, aceleyle birtakım kararlar almasına neden olur. Candan’ın bu yönelişi, Demir ve Öykü için Candan’ın olmadığı bir yaşamın habercisi mi olacaktır? Gittikçe derinleşen alkol sorununun pençesinde boğuşan Asu, Cemal’in yardımıyla babasını bulur. Çok zengin olan babası bütün mirasını kızı Asu’ya bırakmak istemektedir. Fakat babasının mirası bırakmak için tek bir şartı vardır. Kızı Öykü’yü yanına alması…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler