Ana SayfaDizilerÇukur 2. Sezon 23. Bölüm 2. Fragman İzle! Çeto Anlaşma Bitti!

İlgili Postlar

Çukur 2. Sezon 23. Bölüm 2. Fragman İzle! Çeto Anlaşma Bitti!

Show tv ekranlarının 2 sezondur yayınlanın reytinglerde ilk sırayı kimselere vermeyen fenomen dizi Çukur 2. sezon 23. bölüm ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. Dizinin yeni bölümü 11. mart pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Çeto anlaşma bitti diyor ve düğünü basıyor. Çukur 2. sezon 23. bölüm 2. fragmanı izle.

Çukur dizisi oyuncu kadrosu

Çeto Anlaşma Bitti!

Çukur yeni bölüm 2. fragmanda, Cumali, Çeto’yu kışkırtıyor ve “Çeto duydum seni de kesmişler zamanında geçmiş olsun ama biraz fazla kesmişler öyle mi?” diyor ve bu sözler herkeste şok etkisi yaratıyor. Bunu duyan Çeto’yu artık kimse tutamıyor.

Çukur’da yeni bir düğün daha oluyor Cumali evleniyor. Koçovalılar, Cumali’nin düğününde oynayıp gülerken, Cumali’nin düğününün olduğunu öğrenen Çeto, düğünü basıyor her yere kurşun yağdırıyor ve gerilim artıyor. Her taraftan çığlık sesleri yükseliyor. Çukur’un yeni bölümü nefesler tutularak izlenecek.

İşte Çukur 2. sezon 23. yeni bölüm 2. fragmanı izle..

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK!

Çeto, çok yakın oldukları Mahsun ile yollarını ayırıyor ve tek başına Koçovalılar’dan intikam almaya çalışacak. Çeto’nun tek başına kalıp zayıf düşmesinden faydalan Cumali, Karakuzular’a son bir darbe vurmak için bir plan yapacak.

Cumali, Meke aracılığı ile önemli bir sırra ulaşacak. Cumali’nin ulaştığı bu sır, Çeto’yu çok zor durumda bırakacak. Bu arada Baykal ismi tekrar gündeme gelmesi kafaları karıştırmaya başlıyor. Sena ve Selim, Mahsun’un geçmişi ile ilgili bilgilere ulaşacak. Çukur’da, Celasun’un düğününden sonra yeni bir düğün daha gerçekleşecek.

ÇUKUR 2. SEZON 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Kocovalılar ile Karakuzuların bitmeyen çekişmesinde, Medet, Çeto’nun arkasından gelerek onu vurmak isterken başka bir silah ile kendisi vurulur. Heyecanın yükseldiği dakikalarda, Medet’in kendisine gelmesi izleyicilere rahat bir nefes aldırdı.

Cumali, Yıldız’a evlenme teklif etti ama Sultan’ın Yıldız’a gidip sert bir şekilde konuşması tansiyonu yükseltti. Mahsun, kendisinden gizlenen gerçekleri öğrendi ve Çeto’dan bunun hesabını sordu. Bu anları Koçovalılar büyük bir keyifle izledi. Mahsun ile Çeto gerçekten yollarını ayırdı mı merak konusu oldu. Yıldız’ın, annem şarkısını söylemesi izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

 Çukur 56. Bölüm Fragmanı İzle! Cumali Kiminle Evlenecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler