Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı Badem Gözlü Olacağım Derken!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Badem Gözlü Olacağım Derken!

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile boşanmalarının ardından hiç gündemden düşmüyor. Subaşı, bu sefer de sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda takipçilerinin diline düştü. Photoshop ayarını biraz fazla kaçıran Şeyma Subaşı, ‘badem gözlü olacağım derken’ yorumlarına maruz kaldı.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı Badem Gözlü Olacağım Derken!

Ünlü Fenomen, Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile adından sık sık söz ettiren Şeyma Subaşı, yine konuşulacak bir paylaşımda bulundu. Geçtiğimiz günlerde bir moda dergisinin çekimleri için poz vermiş ve verdiği pozlarda bacaklarına yaptığı fotoshoplar olay olmuştu. Subaşı’nın, son paylaşımında ise “Filtresiz” notuyla paylaştığı fotoğrafta göz bebeğinin elips şeklinde olması takipçileri tarafından hemen fark edildi.

Şeyma Subaşı Badem Gözlü Olacağım Derken

BADEM GÖZLÜ OLAYIM DERKEN!

Şeyma Subaşı’nın paylaşımın altına bir takipçisi, “badem gözlü olacağım derken elips olmuşsun”  yorumunda bulundu. Photoshopu iyice abartan Şeyma eleştirilere maruz kalmaya devam edecek gibi görünüyor.

Şu sıralar yeni açtığı kafenin işletmeciliğini yapan Subaşı, bundan sonraki hedefinin ise Miami’ye de bir kafe açmak olduğunu söylemişti.

Demet Akalın’dan Şeyma Subaşı’na Eleştiri!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler