Ana SayfaÜnlülerEbru Gündeş'in kaçak yalı davasında mahkeme kararını verdi!

İlgili Postlar

Ebru Gündeş’in kaçak yalı davasında mahkeme kararını verdi!

Ebru Gündeş’in kaçak yalı davasında mahkeme kararını verdi! Eşi Reza Zarrab ile oturduğu Kanlıca’daki kaçak tadilat nedeni ile zor günler yaşayan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, uzun süredir süregelen davada nihayet sona geldi. Ebru Gündeş için, mahkeme kararını verdi. Ebru Gündeş hakkında mahkemeden ne karar çıktı? Ebru Gündeş davadan ceza aldı mı? Yoksa beraat mi etti? Ebru Gündeş davasındaki yeni gelişmeler neler? Konu hakkına merak edilen tüm detaylara haberimizde yer verdik. Keyifli okumalar…

Ebru Gündeş Yeni Şarkıları İle Sahnede!

Ebru Gündeş yeniden yalısı ile gündeme geldi

Dört yıl önce Sözcü Gazetesi tarafından kamuoyuna duyurulan tadilat olayının baş kahramanlarından biri olarak anılan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, konu olan davada yeni gelişmeler ile gündeme geldi. Ebru Gündeş ve tadilatı yapan Hakkı Süha Gökdemir, İstanbul Kanlıca’da bulunan ve ikamet ettiği yalısında kanuna aykırı şekilde tadilat yaptırdığı gerekçesi ile hakkında açılan davada altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile yargılanıyordu.

Ebru Gündeş kimdir?

Ebru Gündeş’in kaçak yalı tadilatı davası görüldü

Duruşma, Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülürken dava açılmasına neden olan CHP’li eski İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Sağ ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hakkı Sağlam da izleyenler arasında yer aldı. Sanık Ebru Gündeş’in mazeretine istinaden resen ara celse açılan celse arasında ek savunması alındı. Ebru Gündeş’in avukatı savunmasının ekinde müvekkili Gündeş’in suça konu olduğu iddia edilen yapıdaki tadilat tarihinde çalıştığı yerlerin ve sahne programlarının sundu.

Reza Zarrab kimdir?

Ebru Gündeş hakkında karar çıktı

Ebru Gündeş’in avukatı, “Müvekkilim sadece satın alındığı gün ve satın alındığı gün bu yeri görmüştür. 2863 sayılı yasa ile ilgili hem kadın hem koca hakkında ayrı ayrı dava açılması mümkün değildir.” diyerek ünlü şarkıcı Gündeş’in beraatini talep etti. Duruşmayı karara bağlayan mahkeme hakimi, ünlü şarkıcı Ebru Gündeş açısından suçun unsurları oluşmadığı gerekçesi ile beraat kararı verdi.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Reza Zarrab ile gerçekleştirdiği evliliğinin sonrasında İstanbul Kanlıca’da bulunan yalıda oturmaya başlamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler