Ana SayfaÜnlülerBeren Saat'in Psikolojisi İyi Değil!

İlgili Postlar

Beren Saat’in Psikolojisi İyi Değil!

Beren Saat’in psikolojisi iyi değil! Bir süredir evliliğinde kötü günler geçirdiği konuşulan Beren Saat’in psikolojisinin iyi olmadığı iddia edildi. Kenan Doğulu ile boşanacağı söylentileri hakkında sessizliğini koruyan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ne yapmak istedi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Beren Saat’in Yine Kafaları Karıştıracak Yeni Paylaşımı!

Beren Saat’in psikolojisi iyi değil!

Beren Saat’in psikolojisi iyi değil! Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla son dönemin en çok dikkat çeken isimlerinden birisi olan Beren Saat, evliliğinde kriz yaşadığı haberleriyle gündem olmaya devam ediyor.

Kenan Doğulu ile boşanacağı konuşulan ünlü oyuncunun evliliğini Cengiz Semercioğlu, Onur Baştürk ve Ömür Gedik’in oluşturduğu Magazin Konseyi masaya yatırdı.

Beren Saat’in psikolojisinin kötü olduğunu ve Kenan Doğulu ile olan evliliğinde ünlü oyuncunun yalnızlaştırıldığını iddia eden Magazin Konseyi, bakın neler söyledi…

Cengiz Semercioğlu, Onur Baştürk ve Ömür Gedik'in oluşturduğu Magazin Konseyi ekibi Beren Saat'in sosyal medya paylaşımlarını masaya yatırdı.
Cengiz Semercioğlu, Onur Baştürk ve Ömür Gedik’in oluşturduğu Magazin Konseyi ekibi Beren Saat’in sosyal medya paylaşımlarını masaya yatırdı.

Beren Saat kimdir?

Beren’in etrafında kimse yok

Cengiz Semercioğlu

Ünlülerin nasıl yalnız, çaresiz ve etraflarında gerçek dostlarının olmadığının son örneği bu. İnsan boşanabilir, evini ayırmış olabilir.

Ama bunu sosyal medyadan üstü kapalı mesajlar vererek paylaşması psikolojisinin iyi olmadığını gösteriyor. Böyle bir sıkıntısını insan yakınlarına, dostlarına anlatır, demek ki Beren’in etrafında kimse yok, bu evlilik Beren’i yalnızlaşmıştır.

Sosyal medya üzerinden özel hayat mesajı vermek ona yakışmadı

Onur Baştürk

Beren Saat’in eski sevgilisini andığı o paylaşımını sevmiştim. Ama düğün fotoğraflarını silmesi, manidar bir iki fotoğraf daha yüklemesini manasız buluyorum.

Sosyal medya üzerinden özel hayat mesajı vermek ona yakışmadı bence. Şimdiye kadar olan çizgisine ters. Hele sosyal medyayı aktif kullanmayan biri için. Ayrıca bir şey söyleyeceksen ya tam söyle ya da hiçbir şey söyleme.

Sosyal medya paylaşımlarıyla aslında çok şey söylüyor

Ömür Gedik

Beren’in evliliğiyle ilgili sorunları olduğunu düğün fotoğraflarını silmesi her şeyi açıkça ortaya koydu. Basına konuşmuyor ama sosyal medya paylaşımlarıyla aslında çok şey söylüyor. Umarım içinde olduğu bunalımdan ve mutsuzluktan kurtulur.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler