Ana SayfaÜnlülerAslı Turanlı: Faruk Benim Arkadaşım!

İlgili Postlar

Aslı Turanlı: Faruk Benim Arkadaşım!

Aslı Turanlı: Faruk benim arkadaşım! Geçtiğimiz ay ünlü komedyen Ata Demirer ile kısa süreli bir aşk yaşayan Aslı Turanlı, katıldığı bir etkinlikte ilk defa görüntülendi. Ünlü komedyenden ayrıldıktan sonra adı Özge Ulusoy’un eski sevgilisi Faruk Çolakoğlu ile anılan Turanlı, Çolakoğlu ile sadece arkadaş olduğunu söyledi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ata Demirer İle Aslı Turanlı Ayrılık Şoku!

Aslı Turanlı: Faruk benim arkadaşım!

Aslı Turanlı: Faruk benim arkadaşım! Ünlü komedyen Ata Demirer ile yaklaşık bir kadar süren aşk yaşayan genç oyuncu Aslı Turanlı, önceki gün katıldığı bir etkinlikte görüntülendi.

Ata Demirer ile ayrıldıktan sonra ilk defa görüntülenen genç oyuncu, kendisini görüntüleyen magazin gazetecilerinin sorularını yanıtladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen bir etkinliğe katılan Aslı Turanlı, sanat ve sosyete dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı organizasyonda güzelliği ile göz kamaştırdı.

Kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerine poz veren genç oyuncu Turanlı, “Ata Bey’le olan aşkınız neden bitti?” şeklindeki soruya, “Hiç konuşmak istemiyorum bu konuda” yanıtını verdi.

Ünlü manken Özge Ulusoy ile yaklaşık iki ay aşk yaşayan ve geçtiğimiz ay ayrıldığı konuşulan iş adamı Faruk Çolakoğlu ile birlikte olduğu iddia edilen Aslı Turanlı, hakkında çıkan haberler ile ilgili şöyle söyledi:

“Çok üzüldüm böyle bir haberin çıkmasına. Faruk benim gerçekten arkadaşım. Benim her fotoğrafımı beğenen arkadaşımla ‘aşk yaşıyor’ diye haber yapılırsa, biz iş konuşamayız. Faruk benim arkadaşım. Bu haberler asılsız.”

Aslı Turanlı, Ata Demirer ile ilgili sorulara yanıt vermedi.
Aslı Turanlı, Ata Demirer ile ilgili sorulara yanıt vermedi.

Aslı Turanlı kimdir?

Dünyaca ünlü bir kozmetik firmasından teklif aldım

Sevgi Ataman’ın ev sahipliğini yaptığı bu özel gecede ünlüler akını yaşandı. Pınar Dilşeker, Hande Kazanova, Aslı Turanlı, Özlem Mekik, Ceren Hindistan, Zeynep Mansur, Hazım Körmükçü ve Zeynep Tandoğan’ın katıldığı gecede Ceren Hindistan’da gazetecilerle ayaküstü bir sohbet gerçekleştirdi.

İki diziden ve dünya çapında ünlü bir kozmetik firmasından teklif aldığını söyleyen Ceren Hindistan, “Dizi projelerim dışında dünyaca ünlü bir kozmetik firmasından teklif aldım. Şimdi firma ile bir kreasyon hazırlığı içerisindeyiz. Onların yeni sezonda marka yüzü olacağım. Görüşmelerimiz tamamlanmak üzere. Bu projemizi tamamlayıp, bir an önce çıkarmak için gün sayıyorum.” ifadesini kullandı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler