Ana SayfaÜnlülerMuammer Ketenci'den Hatice'ye Şok Sözler

İlgili Postlar

Muammer Ketenci’den Hatice’ye Şok Sözler

Muammer Ketenci’den Hatice’ye şok sözler. Muammer Ketenci’ye ait gelinlik defilesinde podyumda yürüyen Hatice’nin kalçasını açması, magazin dünyasında şok etkisi yarattı. Gelin -Damat fuarı kapsamında düzenlenen defilede podyuma çıkan ünlü şarkıcı hakkında Muammer Ketenci şok sözler söyledi. Hatice’nin olay yaratan hareketini gördüğünde kafasından vuruluşa döndüğünü söyleyen ünlü modacı, neler anlattı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Popçu Hatice İzleyicilere Neden Poposunu Açtı?

Muammer Ketenci’den Hatice’ye şok sözler

Muammer Ketenci’den Hatice’ye şok sözler. Sosyal medya hesabından yayınladığı cesur pozlarıyla gündem olan ünlü şarkıcı Hatice, geçtiğimiz gün düzenlenen bir defilede yaptığı hareketle olay yarattı.

Gelin Damat Fuarı kapsamında Muammer Ketenci’nin defilesinde podyuma çıkan ünlü şarkıcı Hatice, sahnede yürüdüğü sırada transparan kostümünün kalça bölümünü kaldırması büyük bir tepki çekti.

Hatice’nin izleyicilerin gözü önünde kıyafetinin kalça bölgesini açması şok etkisi yaratırken, o anların videosunu sosyal medya hesabınıda “Podyum neymiş! Dünyayı getirin, tozunu attırayım!” notuyla paylaştı. 

Hatice'nin podyumda kalçasını açması magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.
Hatice’nin podyumda kalçasını açması magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

Hatice kimdir?

O günden beri rahatsızım

Sosyal medya hesaplarında oldukça konuşulan bu görüntülerin ardından defileyi düzenleyen modacı Muammer Ketenci, 2. Sayfa programının canlı yayınına telefonla bağlandı.

Seher Dilova’dan Hatice’ye Şok Sözler!

Hatice’yi defilesine çıkaran ünlü modacı Ketenci, ünlü şarkıcının o hareketi yapacağını önceden bilmediğini ifade ederek şunları söyledi:

“Ben o an orada değildim. O hareketi yapacağımdan haberim yoktu. Kafamdan vurulmuşa döndüm. O günden beri rahatsızım. Hatice’yi provaya geldiğinde uyardım. Provaya geldiğinde Hatice’yi ikaz ettim kaç kere çünkü transparan bir elbiseydi. Elbiseler oynanıldığı anda Hatice’nin neler yapacağını biliyorsunuz o zıpır bir kız. O da bana ‘Muharrem sen merak etme’ dedi. Bunu gördükten sonra kafamdan vurulmuşa döndüm.

Hatice bunu yapmak istiyorsa ne kadar söylesem de dinlemeyeceğini bilmem lazımdı

Hatice bunu yapmak istiyorsa ne kadar söylesem de dinlemeyeceğini bilmem lazımdı.  Hatice’ye niye böyle yaptığını sordum. “Ben de podyumda ne yaptığımı bilemedim” dedi. Böyle olaylar olduğu için pişmanım. Dünden beri insanlar Hatice’nin giydiği elbiseyle fotoğraf çektirmeye geliyor. Elbiseyi Hatice’ye vereceğim çıktığı programlarda giysin.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler