Ana SayfaDizilerSurvivor 10. Hafta Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor 10. Hafta Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor’da Türkiye ve Yunanistan takımları birleşti ve siyah-beyaz olmak üzere  iki takım oluşturulmasından sonra ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Seda ve Dalaka’nın oluşturduğu yeni takımlar mücadelesi hem dokunulmazlık oyununda hem de ödül oyununda kıyasıya bir mücadele etti. Survivor 10. hafta  dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte Survivor’da yaşananlar..

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor 10. Hafta Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor’da 10. hafta dokunulmazlık oyunu her hafta olduğu gibi bu hafta da soluksuz takip edildi. Yarışmada tartışmalar yaşandı ve sinirlerin gerildi. Dokunulmazlık oyununu kazanacak takım ertesi gün oynanacak oyuna avantajlı çıkacak takım belli oldu. Ayrıntılar haberimizde..

Beyaz takım: 10 -Siyah takım 7

HİKMET İLE YUSUF ARASINDA BÜYÜK GERGİNLİK YAŞANDI!

Survivor 10. hafta mücadelesinde oynanan ilk dokunulmazlık oyunununda Hikmet ile Yusuf arasında büyük bir tartışma yaşandı ve tansiyonlar yükseldi. Acun’un müdahalesi ile ile ortalık yatıştı.

SURVİVOR 10. HAFTA ÖDÜL OYUNU!

Murat Ceylan’ın sunumunda gerçekleşen ödül oyununda, Ceylan, Sude’ye takımın durumu hakkında son durumu ne olduğunu sordu. Sude, ilk oyunu kaybettiklerini ama erzak oyununu kazanmalarının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Söz alan Bora ise, bugün iyi bir enerji yaşadıklarını, ama yaşadığı sakatlık nedeni ile oyunlarda yer alamayacağı için üzgün olduğunu, takımının kazanması için iyi temennilerde bulundu.

Survicor ödül oyununu kazanan Beyaz takım oldu.

Beyaz Takım, 10 Siyah Takım 9  ile beyaz takım kazandı.

SURVİVOR ADADA KONUŞULANLAR!

Hikmet, yeni takımdan çok memnun olduğunu, Yunan takımından gelen arkadaşları ile çok adapte olduğunu, karşı takımında kendisine rüya takım dediğini söyledi.

Sabriye, Onlara o zaman Sweat Dreams “tatlı rüyalar”dedi.

Hikmet, ise ilk dokunulmazlığı aldıktan sonra onlara tatlı rüyalar dileyeceğini söyledi.

 Survivor Melisa Aşk Sarhoşlarıyla Adada Aç Kalmaya Mahkumuz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler