Ana SayfaDizilerGurur mu galip gelecek aşk mı? Kanal D'den Yepyeni Bir Aşk Dizisi:...

İlgili Postlar

Gurur mu galip gelecek aşk mı? Kanal D’den Yepyeni Bir Aşk Dizisi: LEKE

Kanal D’nin yeni aşk dizisi Leke ‘nin yapımı Tims&B Productions tarafından gerçekleştiriliyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği yepyeni aşk dizisi Leke’nin başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen paylaşıyor. Planlaması yapılan ve çekimlerine başlanan Kanal D’nin yeni dizisi “Leke” çok yakında izleyicisiyle buluşacak. Leke, çok güçlü hikayesi, genç ve gelecek vaat eden oyuncu kadrosuyla izleyenleri etkisi altına almaya hazırlanıyor.

İki kırık kalp, iki yaralı ruh!

Henüz geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan Leke yetiştirme yurdunda büyüyen hukuk fakültesi öğrencisi Yasemin (Melis Sezen) ve iş hayatında başarılı ancak özel hayatında kadınlara çizgiler koyan ve güvensiz olan Cem’in (Burak Sevinç) saf ve temiz aşklarını konu alıyor.

Öğrencilik hayatının yanı sıra aynı zamanda bir organizasyon şirketinde çalışan, hayatını işitme engelli olan erkek kardeşi üzerine kurmuş olan Yasemin karakterini güzel oyuncu Melis Sezen canlandırıyor. Geçmişinde ailesinin paramparça olmasına her adımda tanık olan, yaşadıklarının etkisinde gelişen travma nedeniyle kadınlara hep mesafe liolan Cem’i ise Söz dizisinden tanıdığımız başarılı oyuncu Burak Sevinç canlandırıyor. Kalbi kırık ve yaralı iki ruhun benzersiz aşk hikayesini konu alan Leke, izleyiciyi aşka adanmış büyülü bir yolculuğa çıkaracak.

Kanal D’nin Yeni Aşk Dizisi İddialı Kadrosuyla Dikkat Çekiyor!

Kanal D’nin yeni aşk dizisi Leke’nin yönetmenlik koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor, senaryosu ise Yıldız Tunç tarafından kaleme alınıyor. Yakında ekranlardaki yerini alacak olan Leke dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen’in paylaştığı yapımda ayrıca Selen Uçer, Mehmet Bozdoğan, Nail Kırmızıgül, Tolga Güleç, Nurinisa Yıldırım, Ferdi Sancar, Tuğçe Açıkgöz, Lale Başar, Selahattin Paşalı, Kerim Tuna Kaba, Yağmur Özbasmacı, Ziya Çiçek, Serap Öner, Aslı Turanlı, Mert Asutay, Mehmet Avcı ve Ali Savaşçı rol alıyor.

Leke, çok yakında Kanal D ekranında…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler